Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas

Pronađite svoj sljedeći posao na posao.hr. portalu. Pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

Pronađite svoj sljedeći posao na posao.hr. portalu. Pregledajte 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna i započnite novu karijeru!

Ottomo d.o.o. u Splitu traži Prodavača slastica (m/ž) za novu poslovnicu. Posao uključuje prodaju slastica, održavanje čistoće i rad na blagajni. Nude konkurentnu plaću, bonuse i popuste na proizvode. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog jezika i spremnost za rad vikendom. Iskustvo u prodaji je prednost. Prijavite se putem linka do 8.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u svom kafiću na lokaciji Zvonimirova 137 u Zagrebu. Poslovi uključuju rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Traže se osobe koje su komunikativne, sposobne za timski rad i motivirane za rad u ugostiteljskom sektoru. Posao može biti stalni radni odnos ili sezonski, ovisno o potrebama. Prijavite se putem linka do 18.6.2024.

Boba Bubble Tea d.o.o. traži Barmene/Konobare (m/ž) za rad u Puli, Zagrebu i Zadru. Uz plaću od 1000€ neto, nudi se dugoročna prilika za posao, bonusi na ostvarene rezultate, naknada za prijevoz, besplatna pića te sveobuhvatna edukacija. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

B for Business d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Slagača robe u skladištu s WMS-om (m/ž) u Zagrebu, istočni dio grada. Nude se rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka, rad svake druge subote, plaćen gradski prijevoz, mogućnost bonusa te profesionalna radna okolina. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Logistika i procesi 360 d.o.o. traži tri Skladištara (m/ž) u Zagrebu, Jankomir. Pružaju se ugovor na neodređeno s probnim rokom od tri mjeseca, početna neto plaća od 1.032,00 EUR te mogućnost povećanja plaće nakon probnog roka. Uz to, nudi se i uredno radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati te mogućnost osposobljavanja za upravljanje viličarom i rad na siguran način. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu (m/ž) za rad u Splitu. Posao spada u kategoriju administrativnih zanimanja, a plaća varira od 950 € do 1 200 € neto. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

DMB Product d.o.o. iz Zagreba traži CNC operatera (poslužitelja na CNC glodalicama i tokarilicama) (m/ž) za rad u Donjoj Bistri. Nudi se stalni radni odnos s punim radnim vremenom, rad u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni te dodatne pogodnosti poput godišnjeg odmora i božićnice. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.