Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Premijer Milanović spriječio pitanja o imovinskoj kartici Darka Lorencina!

“Necu dopustiti to pitanje, ovo nije optuzenicka klupa. To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama, a dobio ih je s kamatom”

"Necu dopustiti to pitanje, ovo nije optuzenicka klupa. To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama, a dobio ih je s kamatom"

Zoran Milanović predstavio je javnosti Darka Lorencina, nasljednika Veljka Ostojića u fotelji ministra turizma. Premijer je izrazio čuđenje što Lorencin nije bio izbor “prve sekunde”. Novi ministar poručio je kako će nastavit putem koji je zacrtao njegov prethodnik koji mu je postavio velike zahtjeve.

“Počašćen sam ponudom i mogučnošću da se iskazem. Prihvati li Sabor moje imenovanje, bit ću zahvalan”, bile su uvodne riječi ministra Lorencina.

Na riječi ministra nadovezao se premijer kazavši kako je turizam važan resor koji će ulaskom u Hrvatske u Europsku uniji dobiti  još više na važnosti. “Od hrvatske obale trebamo učiniti  još bolji ali i očuvaniji prostor. Idemo hrabro, a ne bezblavo u EU.

Uslijedila su novinarska pitanja, a prvo je bilo ono o projektu Srđ. Lorencin je pojasnio jda je taj projekt svaki put dobio odobrenje struke, a u međuvremenu se pojavio i investitor. ” Ne mozemo nista drugo nego podrzat projekt”, poručio je.

Poznato je kako je novi ministar turizma imao dodirnih točaka s dolaskom Rockwoola u Hrvatsku, no da tu nema ništa spornio, kao i da je to predmet agencije za zastitu trzisnog natjecanja.

“Kao direktor lokalne agencije samo sam slijedio lokalnu zajednicu”, kazao je.

Kada je uslijedilo pitanje o imovinskoj kartici u kojoj stoji da ima tri stambena kredita, a na sebe prijavljenu tek jednu nekretninu, umiješao se premijer Zoran Milanović. Premijer se “kao ofuren” ponio zaštitnički prema novom ministru. “Necu dopustiti to pitanje, ovo nije optuzenicka klupa”, poručio je oštro Milanović dodavši: ” To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama, a dobio ih je s kamatom”.

Premijer je na kraju prokomentirao znanje engleskog jezika Ingrid Antičević Marinović.

“Zna ona engleski jezik, no ne dovoljno”.

Uskoro VIDEO

Napisao

Pročitajte još:

DOP

U sklopu natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra dm će podržati realizaciju devet društveno odgovornih projekata usmjerenih na dobrobit i zdravlje žena koji su vrijedni...

Edukacija

Na prethodnim izdanjima PitchADU-a predstavljani su projekti koji su kasnije zaživjeli te se realizirali kao pravi profesionalni projekti.

Komentari

Portal MojPosao je anketom, u kojoj je sudjelovalo više od 1.000 ispitanika, doznao što naši sugrađani očekuju od ovogodišnje turističke sezone.

Ekonomija

Portal MojPosao je kroz anketu u kojoj je sudjelovalo gotovo 700 ispitanika doznao što o procesu smanjenja broja ministarstava misle građani.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.