Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Premijer Milanović spriječio pitanja o imovinskoj kartici Darka Lorencina!

“Necu dopustiti to pitanje, ovo nije optuzenicka klupa. To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama, a dobio ih je s kamatom”

"Necu dopustiti to pitanje, ovo nije optuzenicka klupa. To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama, a dobio ih je s kamatom"

Zoran Milanović predstavio je javnosti Darka Lorencina, nasljednika Veljka Ostojića u fotelji ministra turizma. Premijer je izrazio čuđenje što Lorencin nije bio izbor “prve sekunde”. Novi ministar poručio je kako će nastavit putem koji je zacrtao njegov prethodnik koji mu je postavio velike zahtjeve.

“Počašćen sam ponudom i mogučnošću da se iskazem. Prihvati li Sabor moje imenovanje, bit ću zahvalan”, bile su uvodne riječi ministra Lorencina.

Na riječi ministra nadovezao se premijer kazavši kako je turizam važan resor koji će ulaskom u Hrvatske u Europsku uniji dobiti  još više na važnosti. “Od hrvatske obale trebamo učiniti  još bolji ali i očuvaniji prostor. Idemo hrabro, a ne bezblavo u EU.

Uslijedila su novinarska pitanja, a prvo je bilo ono o projektu Srđ. Lorencin je pojasnio jda je taj projekt svaki put dobio odobrenje struke, a u međuvremenu se pojavio i investitor. ” Ne mozemo nista drugo nego podrzat projekt”, poručio je.

Poznato je kako je novi ministar turizma imao dodirnih točaka s dolaskom Rockwoola u Hrvatsku, no da tu nema ništa spornio, kao i da je to predmet agencije za zastitu trzisnog natjecanja.

“Kao direktor lokalne agencije samo sam slijedio lokalnu zajednicu”, kazao je.

Kada je uslijedilo pitanje o imovinskoj kartici u kojoj stoji da ima tri stambena kredita, a na sebe prijavljenu tek jednu nekretninu, umiješao se premijer Zoran Milanović. Premijer se “kao ofuren” ponio zaštitnički prema novom ministru. “Necu dopustiti to pitanje, ovo nije optuzenicka klupa”, poručio je oštro Milanović dodavši: ” To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama, a dobio ih je s kamatom”.

Premijer je na kraju prokomentirao znanje engleskog jezika Ingrid Antičević Marinović.

“Zna ona engleski jezik, no ne dovoljno”.

Uskoro VIDEO


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.