Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Prestižni magazin Porter proglasio otok Lošinj jednim do najljepših ljetnih destinacija 2024.

Otok Lošinj idealno je mjesto za miran i relaksirajući odmor prema odabiru luksuznog svjetskog magazina Porter.

Svjetski poznati lifestyle magazin luksuzne platforme za shopping Porter uvrstio je otok Lošinj u top 9 najljepših destinacija za savršeno ljetno putovanje, dok su luksuzni Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta zavrijedili titulu idealnog odmorišta na samome otoku.

Otok Lošinj idealno je mjesto za miran i relaksirajući odmor prema odabiru luksuznog svjetskog magazina Porter. Svojim živopisnim krajolikom, netaknutom prirodom i kristalno čistim Jadranskim morem zaslužio je svoje mjesto na listi top 9 destinacija za opuštajući odmor u 2024. godini. Uz sam Lošinj, posebnu pohvalu dobila je i čarobna uvala Čikat, kao i Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta, koje su istaknute kao najbolje lokacije za pravi odmor vrijedan 5 zvjezdica.

Lošinj dugi niz godina privlači mnogobrojne goste iz različitih krajeva svijeta, željne autentičnog i nezaboravnog iskustva u predivnom morskom okruženju. Osim svoje netaknute prirode i bogate povijesne baštine, otok je poznat po ljekovitim svojstvima koja su uključena u mnogobrojne svakodnevne običaje i tretmane. Neki od specijalnih ljekovitih tretmana mogu se naći i u luksuznom spa centru Boutique Hotela Alhambra, smještenom u nezaboravnoj uvali Čikat. Hotel se zajedno s Villom Augustom sastoji od dvije vile povezane modernom zgradom uz pomoću koje se stoljetna arhitektura susreće sa sofisticiranim, suvremenim značajkama.

Osim prekrasnih soba opremljenih vrhunskim namještajem koje gledaju na kristalno čisto more, u hotelu se nalazi i Michelinovom zvjezdicom nagrađeni restoran Alfred Keller. Renomirani restoran prepoznat je po svojoj gastronomskoj kvaliteti u kojoj središnje mjesto zauzimaju lokalne namirnice. Poznati Kuhar Michael Gollenz u svoja pomno osmišljena jela uključuje klasične francuske tehnike, dok vinsku kartu restorana pažljivo kurira sommelier Filip Veselovac. Osim Michelinovog priznanja, Alfred Keller osvojio je titulu “Best of Award of Excellence” koju obilježavaju dvije vinske čaše prema izboru Restaurant Awards 2023. koji dodjeljuje renomirani američki časopis Wine Spectator .

Porter, jedan od vodećih platformi za luksuzni shopping, Lošinj je opisao savršenim mjestom za odmor koji je prava „gozba za oči“, a tko se sve pronašao na listi najljepših destinacija uz šarmantni otok pročitajte u samom članku na linku.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.