Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Prestižni međunarodni brend spa nagrada odao priznanje lošinjskim hotelima

Luksuzni brend Lošinj Hotels & Villas potvrđuje status najboljeg u Hrvatskoj.

Luksuzni brend Lošinj Hotels & Villas potvrđuje status najboljeg u Hrvatskoj. Hotel Bellevue, smješten u lošinjskoj uvali Čikat, ove godine je prvi put nominiran za nagradu „Croatia’s Best Wellness Retreat“ za 2021. na prestižnom izboru organizacije World Spa Awards, a Spa Clinic hotela Bellevue opet je nominiran u kategoriji „Croatia’s Best Hotel Spa“, koju je lani osvojio. U prestižnom društvu ove je godine prvi put i Vitality Hotel Punta iz klasične kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, koji je World Spa Awards nominirao za nagradu „Croatia’s Best Wellness Retreat“. Glasanje za World Spa Awards otvoreno je i traje do 8. rujna 2021.

 Čak tri nominacije kojima smo počašćeni ove godine razlog su za ponos i zadovoljstvo. To je potvrda da je World Spa Awards prepoznao otok Lošinj kao idealnu destinaciju za wellness. U okružju zadivljujuće prirode, objedinili smo luksuz, personaliziranu uslugu i vrhunske proizvode. To su elementi zahvaljujući kojima pred naše goste iznosimo kulturološki inovativne i napredne spa proizvode.

Melissa Mettler, korporativna direktorica spa i wellnessa brenda Lošinj Hotels & Villas

Za prestižne nagrade nominirani hotel Bellevue 5* poznat je po raskošnom interijeru i osjećaju luksuza koji stvara kod gostiju već pri samom ulasku u hotel. Mondeni Bellevue Spa Clinic proteže se na 2500 četvornih metara i najveći je wellness u regiji.  Gosti mogu uroniti u integrativne wellness programe i tretmane ljepote svjetski poznatih stručnjaka s najboljim luksuznim proizvodima te vrhunske neinvazivne medicinske estetske terapije, uključujući Ulterapiju, Eximu, CryoSaunu i tretmane protiv starenja koje pruža tim liječnika i dermatologa. Ovo izvanredno wellness utočište idealno je za bijeg u detoksifikaciju sa stilom ili samo opuštanje i punjenje baterija.

Vitality Hotel Punta, dio LH&V-ove klasične kolekcije, koji je prvi put nominiran u kategoriji „Croatia’s Best Wellness Retreat“, nalazi se u Velom Lošinju. Vitality Hotel Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, što znači da su briga o zdravlju, navikama i potrebama gosta ovdje uvijek na prvom mjestu. Hotel Punta nudi prekrasan pogled na more, novi vrhunski fitness centar, opsežne wellness sadržaje i jedinstveni program plućne rehabilitacije.

Otok Lošinj odavno je prepoznat kao „ljekovito mjesto“ zbog svoje mediteranske mikroklime i jedinstvene mješavine prirodnih morskih aerosola, bogatog biljnog svijeta i esencijalnih ulja koji, u kombinaciji sa čistim otočnim zrakom i besprijekornim morem, čine Lošinj potpuno jedinstvenom destinacijom još od 19. stoljeća.

World Spa Awards je etablirana globalna organizacije čiji je glavni cilj promicanje i nagrađivanje kvalitete u spa i wellness industriji. Pokrenut 2015. godine, ovaj godišnji program nagrada nastao je kao sestrinski događaj World Travel Awardsu, koji nagrađuje izvrsnost i potiče rast i inovacije u turizmu posljednjih 27 godina.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.