Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja.

Započele su prijave za poduzeća za Business Matchmaker, jedinstveni speed dating događaj koji organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta Zagreb i studentska udruga eSTUDENT s ciljem povezivanja uspješnih poduzeća sa studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta Zagreb. S obzirom na „novo normalno“ događaj će se održati u online obliku, a početkom mjeseca svibnja 2021. godine.

Naime, Business Matchmaker je projekt na kojem se studenti ekonomskog usmjerenja predstavljaju Vama, njihovim potencijalnim poslodavcima, kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao. Poslodavci, koji unaprijed imaju uvid u životopise prijavljenih studenata, imaju priliku upoznati se sa studentima u kratkim selekcijskim intervjuima, a nakon čega slijedi evaluacija s obje strane. Zatim poslodavci odabiru tri studenta koja su ih se najviše dojmila te s njima ostvaruju dulji razgovor.

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja. Pritom imaju mogućnost upoznati mlade talente te možda i pronaći novog člana za svoj tim. Na taj način profitiraju i poslodavci i studenti na obostrano zadovoljstvo, a obje strane ostvaruju i novo iskustvo selekcijskog procesa u online okruženju!

Što čekate? Prijavite se i Vi! Ispunite formu za prijave na službenoj web stranici događaja do 25. veljače 2021. i povedite svoje poduzeće u nova iskustva i uspješne pothvate!

Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: [email protected] ili posjetite službene web stranice Ureda za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG i eSTUDENTa.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.