Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Prijavi se na besplatnu edukaciju digitalnog marketinga!

Profitiraj.hr, She.hr u sklopu akcije She4She i iDigital pripremili su za vas zanimljivu radionicu!

Dali smo si truda i započinjemo ciklus edukacija za sve poduzetnike/poduzetnice, zaposlene, nezaposlene, studente/studentice i sve druge znatiželjnike.

Profitiraj.hr, She.hr u sklopu akcije She4She i iDigital pripremili su za vas zanimljivu radionicu!

Potpuno besplatna radionica digitalnog marketinga

Za početak, odlučili smo se na potpuno besplatnu radionicu digitalnog marketinga. Trenutna situacija dovela je poduzetnike (i sve ostale) u nezavidnu situaciju, a suvremeno poslovno okruženje zahtjeva sve veću upotrebu digitalnog marketinga u poslovanju, koji može pomoći poduzećima da povećaju svoju vidljivost i prodaju za vrijeme trenutne pandemije u vrlo kratkom roku.

Poduzeća sve više uviđaju da im je digitalni marketing u poslovanju neophodan, no mnogi još uvijek ne znaju iskoristiti njegov potencijal u potpunosti. Nažalost, nemali je broj poduzeća koja zaostaju za trendovima i to najčešće zbog  nedostatka vremena, znanja i/ili korištenja samo jednog segmenta marketinga.


Evo ŠTO ćete naučiti u okviru edukacije:

  • SEO vs. SEM
  • alate digitalnog marketinga
  • kanale digitalnog marketinga
  • content & content marketing
  • društvene mreže i umrežavanje
  • kako se oglašavati i optimizirati kampanje
  • koja je najbolja platforma za vaše poslovanje
  • što konkretno kažu stručnjaci s tržišta

 

+ Case Study: Kako u 5 koraka doći do novog kupca

Odgovore na ova pitanja i još više od toga dat će vam Lejla Rizvanović, mag.oec. po struci, a u naravi Client Success Manager iz digitalne agencije iDigital. Iza sebe ima više od 10 godina iskustva u marketingu, a budžet za oglašavanje kojim upravlja premašuje 2 mil € godišnje. Posljednje dvije godine intenzivno radi na osmišljavanju i provedbi online i offline edukacijskih programa i treninga za zaposlenike iz područja digitalnog marketinga.

Online edukacija će se održati 15.12.2020. u 17 sati.

Edukacija će osim neophodnog teorijskog dijela sadržavati i praktične primjere kroz koje će se na iskustveni način učiti o različitim vještinama, modelima i alatima koji su primjenjivi u svakodnevnom poslovanju.

Dakle, ova edukacija je pravi odabir za one koji žele pokrenuti ili unaprijediti postojeće poslovanje, pojedincima koji žele steći znanja iz područja digitalnog marketinga, te svima onima koji žele naučiti nešto novo, upoznati nove ljude, družiti se… Naravno, online.

Stoga, ako želite prisustvovati online edukaciji digitalnog marketinga, prijavite se na [email protected].

Za sve prisutne pripremili smo Start Tool Kit te nepovratno iskustvo i znanje.

 

Budite korak ispred – prijavite se na vrijeme!

Pročitajte još:

Edukacija

Prva poslovna konferencija o gamingu i metaversu Game changer stvorila je pozornicu za promjene, a Zagreb je dobio konferenciju na svjetskoj razini.

Edukacija

Ove godine jedna od značajnijih tema na CUC-u bila je Pristupačnost i asistivne tehnologije, u sklopu koje je predstavljena uloga asistivne tehnologije u radu...

Edukacija

IEEE studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci organizira projekt pod nazivom “Women in Engineering”, čiji je cilj inspirirati i potaknuti žene na stručni te društveni...

Edukacija

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.