Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Prijavite se za sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko

Hrvatska gospodarska komora nastavlja s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, putem najpoznatije nacionalne akcije Kupujmo hrvatsko, u srijedu, 21. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Akcija Kupujmo hrvatsko ove godine slavi svoju punoljetnost te možemo reći da s ponosom predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti našega gospodarstva. Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija u posljednjih osamnaest godina odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Također, ona je jedan od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, usmjerena je i na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima.

U Gradu Zagrebu, želimo novim konceptom predstaviti hrvatsko gospodarstvo, i to putem zasebnih zavičajnih cjelina. Tako će hrvatske tvrtke, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), udruge, zadruge i kućne radinosti imati priliku izlagati svoje proizvode na za to predviđenom prostoru podijeljenom na četiri cjeline (Središnja Hrvatska, Slavonija, Dalmacija, Istra i Kvarner), dok će se vodeći hrvatski proizvođači predstavljati na središnjem dijelu trga kao posebna cjelina.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve potencijalne izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-i, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje na velikom ekranu na Trgu te putem internetske i Facebook stranice Kupujmo hrvatsko te putem letaka i ostaloga promotivnog materijala.

Vjerujući da je danas važnije nego ikada poduprijeti domaće gospodarstvo, pozivamo vas da nam se pridružite na Trgu bana Josipa Jelačića te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju prosperitetnog i konkurentnog hrvatskoga gospodarstva, na dobrobit društva u cjelini.

Sve članice HGK zainteresirane za sudjelovanje molimo da se prijave putem online formulara. Sve nečlanice Komore (obrti, OPG-i, udruge, zadruge i domaće radinosti) koje žele sudjelovati u akciji molimo da se prijave pomoću formulara koji se nalazi u rubrici prateći dokumenti na ovoj stranici u desnom stupcu.
Za sve dodatne informacije obratite se na telefon 01/4561-624 i na e-adresu [email protected].


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.