Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Pripremite se za najhladniju zimu uz najbolje cijene i vrhunsku kvalitetu

Pripremite se za nadolazeću zimsku sezonu i pronađite sve što vam je potrebno u prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatske – uz promotivne ponude i akcijske cijene – i pripremite svoje vozilo za zimske uvjete.

Pripremite se za nadolazeću zimsku sezonu i pronađite sve što vam je potrebno u prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatske – uz promotivne ponude i akcijske cijene – i pripremite svoje vozilo za zimske uvjete.

Uz najave kako nas očekuje jedna od najhladnijh zima, vrijeme je da počnete razmišljati o pripremi svog vozila za zimu. Da bi vam u tome pomogao, AH Servis izvrsnu uslugu i posebne pogodnosti pri kupni robe i korištenju usluga.

AH Servis, mreža prodajno-servisnih centara Auto Hrvatske posluje putem 40 AH Servisa koji se nalaze na glavnim prometnicama od Iloka do Dubrovnika. Korisnicima osiguravaju dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila.

Jamstvo kvalitete usluge u AH Servisu i ugrađenih dijelova potvrđuje garancija izdana svakom korisniku u trajanju od 12 mjeseci.

Uoči nadolazeće zimske sezone, AH Servis je pripremio i akcijske ponude za kupnju guma, akumulatora i potrošnog materijala za vaše vozilo. Iz ponude AH Servisa izdvajamo akcijske cijene guma proizvođača Continental, General tire iz Continental grupacije, Toyo Tires i drugih uglednih svjetskih proizvođača poput Goodyeara, Michelina i Pirellija. U ponudi AH Servisa možete pronaći po povoljnim cijenama gumu Continental guma čiji je model ContiWinterContact TS 850 koji je ove godine osvojio prvo mjesto na velikim testovima guma poput ADAC testa i najbolja je preporuka ove zimske sezone. Samo u AH Servisima možete pronaći best buy gumu Toyo Tires velikog japanskog proizvođača te General Tire gumu, proizvedenu u najmodernijim pogonima Continental grupacije.

Iz ponude akumulatora, izdvajamo akumulatore Banner proizvedene u Austriji čiji je model Power bull pobjednik testa u kategoriji startnih akumulatora. Uz akumulatore Banner, samo u AH Servisima možete pronaći B-Power akumulaotor izvrsne kvalitete po vrlo pristupačnim cijenama.

A kada je riječ o servisnim uslugama, u vozila AH Servis ugrađuje samo rezervne dijelove čija je kvaliteta istovjetna originalima što potvrđuje BER Certifikat.

AH Servis prati suvremene trendove u razvoju mreže brzih servisa. Ponuda usluga i rezervnih dijelova i ostalog asortimana je široka i zadovoljava i najzahtjevnije kupce, nudeći najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Stručni prodajno-servisni timovi savjetovat će vas  kako najbolje pripremiti vozilo za zimu, koje gume odabrati te obaviti preventivni pregled vozila, ukazati na sve nedostake i preporučiti vam najbolja rješenja za vaše vozilo.

Za više informacija posjetite: http://autohrvatska.hr/ i www.ahservis.hr

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Automobilska industrija optimistično gleda prema nadolazećoj 2023. godini, u kojoj očekuju značajan rast prodaje.

Lifestyle

Turizam i gastronomija usko su povezani turistički proizvodi pa je dodjela prestižnih MICHELINOVIH oznaka hrvatskim restoranima od velikog značaja u daljnjoj promociji i pozicioniranju...

Ekonomija

Jeftinije.hr pokazuju nevjerojatan porast potražnje za zimskim gumama, koja je ovog rujna, u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, porasla za dobrih 50 %.  

Industrija

Tijekom prvih devet mjeseci registrirano je 29 posto manje automobila, no čak ni to nije bilo dovoljno da se spriječi možebitno prva električna revolucija...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.