Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Pripremite svoje projekte za strukturne fondove EU!

Cilj edukacije je predstaviti mogućnosti korištenja fondova EU nakon pristupanja Hrvatske Europskoj uniji te pomoći polaznicima da pripreme i razviju svoje projektne ideje kako bi osigurali financiranje početkom 2014.

Cilj edukacije je predstaviti mogućnosti korištenja fondova EU nakon pristupanja Hrvatske Europskoj uniji te pomoći polaznicima da pripreme i razviju svoje projektne ideje kako bi osigurali financiranje početkom 2014.

Tvrtka EU PROJEKTI organizira jednodnevnu edukaciju ‘Pripremite svoje projekte za strukturne fondove EU!’, koja će se održati 18. srpnja 2013. godine u Zagrebu na Veleučilištu Vern s početkom u 9.30 sati.

Cilj edukacije je predstaviti mogućnosti korištenja fondova EU nakon pristupanja Hrvatske Europskoj uniji te pomoći polaznicima da pripreme i razviju svoje projektne ideje kako bi osigurali financiranje početkom 2014. Polaznicima će se ukazati na što moraju obratiti pozornost kada počnu razmišljati o pripremi projekata i kako planirati financijsku pozadinu projekta.

Strukturni fondovi traže postupno i strateško promišljanje projekata koji moraju biti utemeljeni na stvarnim potrebama zajednice, dokumentirani strategijama razvoja i sufinancirani od strane onoga tko ih provodi. Zato već sutra započnite s ozbiljnim i postupnim planiranjem koje će vam osigurati dugoročnu financijsku stabilnost iz reda europskog novca!

Detaljnije informacije o edukaciji, program i prijavnicu pronađite u prilogu ili preuzmite materijale ovdje.

Napisao

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.