Prirodna mineralna voda Dana u Tetra Pak® pakiranju stiže u Hrvatsku

Od 1. kolovoza nova premium voda bit će dostupna u maloprodajnim trgovinama, drogerijama i benzinskim postajama diljem Hrvatske. Novost u kategoriji, prirodna mineralna voda Dana, dolazi u Tetra Prisma® Aseptic 750 s HeliCap™27 – laganom i prikladnom pakiranju, prvom takve vrste za vodu u svijetu. Modernog dizajna s elegantnim metalnim odsjajem, proizvod će prvo biti dostupan u trgovinama Plodine diljem Hrvatske.

„Bilo nam je veliko zadovoljstvo surađivati s tvrtkom Dana na ovom jedinstvenom projektu i predstaviti ovaj inovativni proizvod na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da je pakiranje od 750ml idealno za korisnike koji su neprestano u pokretu kao i za korištenje u domu, a zahvaljujući atraktivnom dizajnu Tetra Prisma Aseptic, pakiranje ispunjava očekivanja korisnika za svježinom i inovativnošću u kategoriji voda“, izjavio je Željko Samodol, direktor tvrtke Tetra Pak u Hrvatskoj.

Osim funkcionalnog i prepoznatljivog dizajna, Tetra Pak pakiranje pruža vodi Dana snažnu ekološku prednost. Pakiranje je uglavnom izrađeno od drveta, prirodnog i obnovljivog resursa koji je moguće potpuno reciklirati. Također, pakiranje nosi oznaku FSC™ – Forest Stewardship Council™ (Vijeće za nadzor šuma), dajući jamstvo da drvo koje se koristi za proizvodnju potječe iz šuma kojima se održivo gospodari kao i iz drugih obnovljivih izvora.

„U Dani ostajemo vjerni korisnicima kao i našoj misiji: poticati bolji život kroz niz novih proizvoda. Kontinuirano nastojimo odgovoriti potrebama korisnika za inovativnim proizvodima u dobrom pakiranju. Upravo stoga, Tetra Pak je bio prirodni izbor za našu robnu marku prirodnih voda“, Marko Hren, direktor tvrtke Dana.

Podijeli

Odgovori

Top