Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Privatno bankarstvo Zagrebačke banke ponovno proglašeno najboljim u Hrvatskoj

Zagrebačka banka, članica UniCredit Grupe, primila je nagradu za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj, koju dodjeljuju magazini Professional Wealth Management (PWM) i The Banker.

Zagrebačka banka, članica UniCredit Grupe, primila je nagradu za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj, koju dodjeljuju magazini Professional Wealth Management (PWM) i The Banker.

Osvajanjem prestižne nagrade u sklopu dodjele Global Private Banking Awards 2023 održane u Londonu Zagrebačka banka potvrdila je svoj status vodeće institucije u području privatnog bankarstva u Hrvatskoj. Žiri sastavljen od međunarodnih sudaca prepoznao je segmente upravljanja imovinom i prepoznavanje potreba klijenata kao one u kojima Zaba podiže standarde izvrsnosti u financijskom sektoru.

„Velika nam je čast što ponovno primamo nagradu PWM-a i The Bankera te što je međunarodni žiri još jednom potvrdio da naši bankari prepoznaju individualne potrebe klijenata te im pravovremeno nude adekvatna i inovativna rješenja. Zaba je još jednom istaknuta kao snažan brend koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetnu uslugu, sigurnost i podršku zahvaljujući iskustvu i znanju naših zaposlenika te najboljim rješenjima za naše klijente“, istaknula je Helena Ćorić, direktorica Privatnog bankarstva u Zagrebačkoj banci.

Za žiri je ključni faktor u ocjenjivanju bio način na koji banke isporučuju svoje usluge privatnog bankarstva klijentima, a ostali kriteriji uključuju pokazatelje uspješnosti koji se tiču upravljanja imovinom klijenata, poznavanja klijenata, upravljanja rizicima, strategije rasta, kvalitete servisa, etičkih faktora, poslovnih modela, kontinuiteta osoblja i uvođenja inovacija.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.