Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Privremeno obustavljeno zaprimanje prijava za EU potpore za informatizaciju

Zbog velikog broja zaprimljenih projektnih prijava, Ministarstvo poduzetništva i obrta privremeno obustavlja zaprimanje prijava za projekt “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) za poboljšanje poslovnih procesa” i to do 1. rujna, objavilo je Ministarstvo na svojim web stranicama.

Zbog velikog broja zaprimljenih projektnih prijava, Ministarstvo poduzetništva i obrta privremeno obustavlja zaprimanje prijava za projekt "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) za poboljšanje poslovnih procesa" i to do 1. rujna, objavilo je Ministarstvo na svojim web stranicama.

Sve prijave predane u razdoblju od 6. lipnja do 1. rujna neće biti uzete u razmatranje, navodi se u odgovoru iz Ministarstva na upit Hine.

Napominju i kako će se predstavljanje analize dosad zaprimljenih projektnih prijava održati početkom srpnja te kako će ovisno o raspoloživim sredstvima, poziv biti ponovno otvoren nakon 1. rujna.

Iz Ministarstva također očekuju da će do kraja godine biti raspisana nova shema dodjele bespovratnih sredstava koja će biti vezana za ICT.

Inače, poziv za dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” objaviljen je bio 19. ožujka, a riječ je o bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 3,14 milijuna eura ili 24,04 milijuna kuna.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.