ProConventa postala članicom Eventarchitect grupacije

Hrvatska event agencija ProConventa postala je članicom svjetske grupacije Eventarchitect koja predstavlja mrežu najuspješnijih agencija za organizaciju korporativnih događanja s uredima širom svijeta. Ulaskom u ovu grupaciju, domaće kompanije koje žele raditi team building programe, organizirati konferencije ili incentive/poticajna putovanja za zaposlenike u inozemstvo to će moći napraviti puno brže i uz manje troškove. Mreža agencija obuhvaća urede u više od 20 zemalja Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Mexicu, Poljskoj, Surinamu, Maroku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji, Hong Kongu, Velikoj Britaniji, Rusiji, Južnoafričkoj republici, Irskoj, Turskoj, Ukrajini, Srbiji, Crnoj Gori, Španjolskoj i Italiji.

Eventarchitect grupacija dobitnik je mnogih prestižnih nagrada u području organizacije događanja, između ostalih Eventex nagrade za 2019. godinu za organiziranje izuzetnih korporativnih događanja te događanja angažiranja zaposlenika.

„Pristupanjem ovoj mreži osiguravamo domaćim kompanijama mogućnost organizacije team buildinga, konferencija ili incentive putovanja na najatraktivnijim lokacijama na svijetu. U posljednje vrijeme, svjetske destinacije poput Maroka, Skandinavije i Južne Amerike postaju sve više izbor direktora za poželjne destinacija za incentive putovanja kako bi na taj način nagradili svoje zaposlenike i poslovne partnere za postignute poslovne rezultate. Ovo je novi korak u našem razvoju i sigurno će omogućiti bolje usluge za sve partnere u Hrvatskoj i regiji, jer ćemo u svakom trenutku biti povezani sa znanjima, iskustvima i tehnologijom koje grupacija Eventarchitect pruža u svim zemljama u kojima je prisutna“, istaknula je Jasmina Bilać, direktorica ProConvente.

Podijeli

Odgovori

Top