Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prodaja je vještina koju svatko može usavršiti

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 28. i 29.11.2013. održat će se četvrta po redu dvodnevna konferencija Superprodavač, u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik, na kojoj se očekuje oko dvjesto sudionika, poslovnih ljudi iz cijele Hrvatske.

Nikada kao sada nije bilo toliko važno zadržati postojeće klijente i produbiti poslovni odnos s njima ali isto tako i privući nove klijente koji će nas prepoznati kao kvalitetno rješenje. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim vještinama i metodama privlačenja novih klijenata, organizirali smo četvrtu Superprodavač konferenciju u kojoj najveći fokus stavljamo na provjerena i praktična znanja iskusnih stručnjaka iz prodaje.

„Kod definiranja programa konferencije vodili smo se potrebama polaznika za konkretnim znanjima i metodama koje danas funkcioniraju i daju odlične rezultate te smo za to odabrali 19 vrsnih predavača koji će kroz 20 predavanja u dva dana konferencije podijeliti i otkriti svoje najbolje prodajno oružje“, kazala je organizatorica konferencije i glavna urednica Poslovnog savjetnika Sandra Mihelčić.

Predavači su: Danijel Bićanić, Saša Petar, Ivica Penić, Sanja Gomuzak, Asja Lajtman Bosilj, Željko Šundov, Bojan Zebić, Petar Majstrović, Dario Mrvelj, Božo Prelević, Vladimir Leutar, Željan Ferderber, Jerneja Agić, Tomislav Bekec, Ivan Petrović, Mirela Španjol Marković, Mladen Jančić, Boris Golob i Dragomir Gabrić.

Osim predavanja na kojima će se moći čuti korisni savjeti o direktnoj prodaji, motivaciji prodajnog tima, poslovnom imidžu prodavača, online prodaji, sklapanju kupoprodajnih ugovora…za vrijeme pauze sudionike će laganom tjelovježbom razgibati poznati fitness trener Mario Valentić kroz svoj Office fit program.

Poanta edukacije o prodaji leži u praktičnim primjerima i praktičnim savjetima, a Superpodavač nudi upravo to.

Više detalja, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/Superprodavac-2013-2.pdf

Sponzori konferencije su Podravka, CityEx i Cetis. Medijski pokrovitelji konferencije su Business.hr, Privredni vjesnik, 24 sata, Progressive magazin, Profitiraj.hr, Poslovni-savjetnik.com, Posao.hr, Šalji dalje, e-Kvarner, e-Istra, Propisi.hr,Poduzetnik, Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup).


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.