Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Produljen kasni prijavni rok natjecanja MIXX Awards Croatia: Vremena imate do 13. veljače!

Novo izdanje natjecanja MIXX Awards Croatia obilježilo je niz promjena koje prate recentna tržišna kretanja: kategorija Mobile App zamijenjena je novom kategorijom Best Digital Product, namijenjenom digitalnim proizvodima svih tipova: mobilnim, web ili cross-platform rješenjima i startupima; kategorija Best Publisher Project obuhvatit će široki raspon digitalnih projekata u kojima izdavači/mediji samostalno kreiraju i distribuiraju sadržaj za sebe ili klijente na vlastitim stranicama i platformama, a važna je novost i kategorija Corporate Social Responsibility Campaign.

Prijave su produljene za čak tjedan dana, stoga se pozivaju svi digitalni znalci da se do 13. veljače pohvale svojim projektima: ove će se godine dodijeliti pet nagrada za kampanje (Brand Awareness CampaignDirect Response and Lead Generation CampaignCross-Media Integration Campaign, Campaign Effectiveness Corporate Social Responsibility Campaign) i nagrada Best in Show, dok se najbolje digitalne alate/platforme nagrađuje s osam nagrada (Best Digital ProductBest Media StrategyBest Branded ContentBest WebsiteBest SocialInfluencer MarketingBest Tech & Innovation powered by Google, Best Publisher Project).

Žiri će i ovoga puta ocjenjivati kombinaciju strategije, izvedbe, kreativnosti i postignutih rezultata. Njime će predsjedati Marko Matejčić (essencemediacom), a pridružit će mu se kolege Mario Frančešević (SeekandHit), Đuro Korać (Nivas), Ana Marija Malić (Degordian), Saša Milinović (OMD), Fran Mubrin (404), Marin Ostojić (ZOO agencija), Barbara Sabo Matičević (Human interaction company), Saša Škorić (Elektropionir), Maja Šplajt (Real Grupa) i Boris Turkić (Younited agency).

Kvalifikacijski period uključuje projekte nastale 1. siječnja 2022. do 6. veljače 2023. godine, a sve one koji marljivo stvaraju razveselit će i posebna ponuda 4 + 1 – prijavitelji koji podnesu četiri prijave mogu još jedan projekt prijaviti bez naknade. Stoga zasučite rukave i pokažite se industriji!

Sve informacije o natjecanju, ali i o cijenama prijava, pronađite u pravilniku.

Pročitajte još:

Komunikacija

Knjige je prvi put izdana 2017. godine te je sada prevedena na hrvatski jezik.

Komunikacija

Zauzeti vrh višestrukih svjetskih popisa bestsellera, biti tražena govornica na svjetskoj razini i održavati međunarodne turneje – samo je još jedan tipičan dan u...

Komunikacija

Izvještaj identificira pet ključnih područja na koja se tvrtke moraju fokusirati kako bi stvorile komunikacijsku prednost.

Komunikacija

On je jedan od najoriginalnijih mislilaca u oglašivačkoj sferi, a i šire, autor TED predavanja s milijunskim pregledima te niza planetarno popularnih bestsellera.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.