Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nagradne igre

Profitiraj.hr vas vodi u kino na najveći blockbuster godine Iron Man 3

Briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. U kino idu Jelena Petković, Danijel Jurišić, Damir Pascuttini (svi Zagreb), Marija Šola (Split) i Katarina Ešegović (Osijek)

Briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. U kino idu Jelena Petković, Danijel Jurišić, Damir Pascuttini (svi Zagreb), Marija Šola (Split) i Katarina Ešegović (Osijek)

Hrvatska publika među prvom u svijetu imati će priliku u kinima pogledati jedan od najočekivanijih i svakako jedan od najvećih akcijskih blockbustera ove godine – Iron Man 3. Riječ je o trećem nastavku super-popularne filmske franšize čija su prva dva nastavka do danas zaradila preko 630 milijuna dolara! Film je režirao Shane Black, scenarist i redatelj hvaljenog uratka Kiss Kiss Bang Bang u kojem je također glumio Robert Downey Jr. koji će u trećem nastavku Iron Mana po četvrti put utjeloviti tog nezaboravnog Marvelovog junaka (prošle godine glumio je Iron Mana u trećem najgledanijem kino hitu svih vremena – Osvetnici).

U filmu Iron Man 3 briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

Produkcija filma započela je 25. svibnja prošle godine u gradu Wilmington (država Sjeverna Karolina) dok su gotovo sve scene s glavnim negativcem Mandarinom (kojeg u filmu tumači dobitnik nagrade Oscar Ben Kingsley) snimane u Miamiju. Jedna od najvećih zanimljivosti vezanih za snimanje filma svakako je i pronalaženje mladog glumca Tyja Simpkinsa kojega je nakon audicije osobno nazvao Robert Downey Jr. i obavijestio ga da je dobio ulogu u filmu.

Pored glavnog junaka i glavnog negativca koje su odglumili već spomenuti Robert Downey Jr. i Ben Kingsley u filmu su glavne uloge ostvarili i Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Guy Pearce, Paul Bettany i Rebecca Hall.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo  vam 5×2 ulaznice za film “Iron Man 3” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Koji glumac tumači ulogu glavnog negativca Mandarina”?

Pozor! Kino ulaznice vrijede isključivo za Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu i Osijeku. S osobnom iskaznicom dolazite na kino blagajnu i podižete dvije ulaznice. Ulaznice možete podići i film pogledati od petka 3. svibnja do nedjelje 12. svibnja.

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Iron Man“, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do utorka 30. travnja 2013.

Pratite nas na Facebook stranici! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo nove nagrade!

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.