Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nagradne igre

Profitiraj.hr vas vodi u uzbudljivu avanturu s Usamljenim osvetnikom

Američki ratnik Tonto (Johnny Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.
Sretni dobitnici su Damir Vidaković, Ivana Žižić i Marija Torbica iz Zagreba, Grgo Bedalov iz Kaštel Kambelovca i Karolina Rajter Antić iz Osijeka.

Usamljeni osvetnik

Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Gore Verbinski, dvojac koji stoji iza iznimno uspješne filmske franšize „Pirati s Kariba“ predstavljaju „Usamljenog osvetnika“ – uzbudljivu avanturu prepunu akcije i humora u kojoj proslavljeni maskirani junak ponovno oživljava, ovaj put na potpuno drugačiji način. Američki ratnik Tonto (Johnny Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

U filmu „Usamljeni osvetnik“ pored dvojice glavnih glumaca također nastupaju i dobitnik prestižne televizijske nagrade Emmy i nagrade Zlatni globus – Tom Wilkinson (mini-serija „John Adams“) kao poduzetnik Latham Cole; William Fichtner („Vitez tame“) kao Butch Cavendish, zakleti neprijatelj Tonta i Usamljenog osvetnika; dobitnik nagrade Emmy, Barry Pepper („Kennedyjevi“) kao vojskovođa kapetan J. Fuller; James Badge Dale („Iron Man 3“) kao teksaški rendžer Dan Reid, Johnov stariji brat; Ruth Wilson (TV-serija „Luther“) kao Danova supruga i Johnova bivša djevojka Rebecca Reid; te dva puta nominirana za prestižnu filmsku nagradu Oscar i šest puta nominirana za nagradu Zlatni globus – Helena Bonham Carter („Kraljev govor“) kao flambojantna, jedno-noga voditeljica saluna – Red (Crvenokosa) Harrington.

Film je režirao Gore Verbinski, a producirali Jerry Bruckheimer i Gore Verbinski. Scenarij za film napisali su Ted Elliott i Terry Rossio (odgovorni za sva četiri nastavka franšize „Pirati s Kariba“) te Justin Haythe („Put oslobođenja“). Izvršni producenti filma su Mike Stenson, Chad Oman, Ted Elliott, Terry Rossio, Johnny Depp, Eric Ellenbogen i Eric McLeod.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo  vam 5×2 ulaznice za film “Usamljeni osvetnik” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Koji glumac tumači ulogu Tonta”?

Pozor! Kino ulaznice vrijede isključivo za Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu i Osijeku. S osobnom iskaznicom dolazite na kino blagajnu i podižete dvije ulaznice. Ulaznice možete podići i film pogledati od utorka 9. srpnja do nedjelje 21. srpnja.

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Osvetnik“, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do ponedjeljka 08. srpnja 2013.

Pratite nas na Facebook stranici! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo nove nagrade!

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.