Project Management Awards 2019 nagrađuje najbolje u upravljanju projektima

Petu godinu u nizu u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crew Croatia dolazi najočekivaniji godišnji događaj za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje – Project Management Awards.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima, i u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. Young Crew Croatia je ogranak osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina. Misija joj je razviti mlade voditelje projekata, sadašnjosti i budućnosti kroz promociju inovacija i novih istraživanja u području upravljanja projektima.

PMA je jedinstveno godišnje priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača,  te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima. Osim toga, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecnju IPMA Global Individual Award – Young Project Manager of the Year sljedeće godine kao predstavnik Republike Hrvatske. Natječaj je otvoren za sve projekte koji su završeni u 2018. ili 2019. godini te koje su vodile osobe od 20 do 35 godina starosti. Isti uvjeti vrijede i za znanstvene istraživačke radove u kategoriji Najbolji mladi istraživač.

Nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta i Nagrada za najbolji projekt s mladim voditeljem bit će evaluirana prema IPMA International Competence Baseline (ICB4).

Evaluacijski odbor je neovisno tijelo koje prema kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s IPMA Competence Baseline (ICB4) procjenjuje prijave i donosi odluku o pobjednicima natječaja.

Svečana dodjela nagrada za najbolje u upravljanju  projektima u Hrvatskoj održat će se tijekom gala večere u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela, 17.12.2019.

 

Natječajnu dokumentaciju je potrebno poslati najkasnije do 20.10.2019. na e-mail adresu: [email protected] Sve informacije i obrasce moguće je pronaći na linku: http://youngcrew.hr/pm-awards/.

Podijeli

Odgovori

Top