Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

PromoArh: Jedini specijalizirani sajam graditeljstva u Istri u rujnu ponovno otvara svoja vrata

Uspješni prošlogodišnji sajam okupio je čak 80 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Austrije, a uz 200-tinjak poznatih svjetskih brendova, naglasak sajamske ponude je bio na novim tehnologijama, uslugama i trendovima u graditeljstvu.

Od 20. do 22. rujna, u porečkoj dvorani Žatika na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora, održava se PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, koji u svom trećem izdanju još jednom postaje mjesto susreta i povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s područja graditeljstva s postojećim i potencijalnim partnerima i klijentima.

Uspješni prošlogodišnji sajam okupio je čak 80 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Austrije, a uz 200-tinjak poznatih svjetskih brendova, naglasak sajamske ponude je bio na novim tehnologijama, uslugama i trendovima u graditeljstvu. Ovogodišnje izdanje nastavlja s takvim trendom i u tri dana izlaganja posjetiteljima i izlagačima ponudit će se širok spektar građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, materijala i sustava za zelenu gradnju te održivi razvoj, opremanja interijera i eksterijera BIM-programskih rješenja, informatičkih rješenja za pametne kuće i još mnogo toga. PromoArh je prilika posjetiteljima da na jednom mjestu, od renomiranih stručnjaka u području, iz prve ruke dobiju informacije i savjete o proizvodima, uslugama i novitetima, kao i ideje za svoje projekte.

Osim posjetiteljima, sajam je zanimljiv i izlagačima te posjetiteljima iz struke, koji u sklopu Education pointa na predavanjima, radionicama i panel raspravama mogu naučiti o najnovijim trendovima i razmijeniti informacije s vodećim domaćim i međunarodnim stručnjacima. Tijekom tri dana trajanja sajma, edukacija će pokriti teme poput CO2 neutralne i održive gradnje, BIM prilagođen projektantima i eGrađevinski dnevnik, ali posjetitelje i izlagače očekuju i druge aktualne teme iz sektora.

Upravo je edukacija i predstavljanje noviteta na tržištu jedan od ciljeva sajma, otkriva direktorica Ivana Štiković: „PromoArh je stvoren sa željom kreiranja mjesta susreta i povezivanja ključnih igrača u industriji graditeljstva. Svaki sljedeći sajam želimo napraviti još boljim za naše posjetitelje i izlagače, tako da pripremamo puno toga, a ove godine očekujemo i najveći broj sudionika te izlagača“ poručuje Štiković i dodaje da je više od 80 posto izlagačkih mjesta već popunjeno.

Organizator sajma PromoArh je Studio 053 iz Poreča, koji od svog osnutka 1989., sudjeluje u organizaciji mnogobrojnih sajamskih, kulturno-zabavnih, sportskih te kongresnih manifestacija na području cijele Istre. Najznačajniji “proizvod“ ove tvrtke je Promohotel – međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, održan u čak 38 izdanja.

Podršku u provođenju sajma pružila je lokalna zajednica, kao i brojni sponzori, pokrovitelji i partneri među kojima su Grad Poreč – Parenzo, Istarska županija, Turistička zajednica Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Obrtnička komora Istarske Županije, Udruženje obrtnika Poreč i mnogi drugi.

Za više informacija o sajmu, posjetite službenu stranicu sajma PromoArh.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.