Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Pronađite posao po svojoj mjeri

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Radnik u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada Zagreb. Poželjno prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima ili srodnoj industriji. Potpune prijave poslati putem linka do 08.09.2022.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge zapošljava osobu na radnom mjestu Application Packaging Engineer (m/f/d). Mjesto rada Zagreb. Potpune prijave poslati putem linka do 16.09.2022.

Studenac d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Voditelj prodavaonice (m/ž). Mjesto rada Korčula. Potpune prijave poslati putem linka do 11.09.2022

Tifon d.o.o. zapošljava djelatnika na radnom mjestu Gastro prodavač / Prodavač (m/ž). Mjesto rada Kraljevica. Potpune prijave poslati putem linka najkasnije do 25.09.2022.

Globalna hrana d.o.o./McDonald’s zapošljava na poziciju Radnik/ca u restoranu (m/ž) u Splitu, Joker, Poljička. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, razne dodatke i dodatne stimulacije na plaću te osiguranu uniformu i radnu obuću. Prijaviti se možete do 4.9.2022 putem linka.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u trgovini Humanic, u Zagrebu i Splitu. Rok za prijavu je do 6.9.2022. Kako se prijaviti saznajte klikom na link.

Hervis d.o.o. u potrazi je za Zamjenikom voditelja odjela opreme (m/ž) u Zadru. Rok za prijavu je  do 31.8.2022.  Poslodavac nudi mogućnost dodatnog osposobljavanja, isplatu dodatnih regresa i naknadu za prijevoz i više. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

Konzum Plus d.o.o. u Dubrovniku traži Specijalistu transporta (m/ž). Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje i mnoge pogodnosti tokom cijele godine. Rok za prijavu je 12.9.2022. Prijaviti se možete klikom na link.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava Mehaničara 2 (m/ž) u Zadru. Ako tražite mogućnost brzog napredovanja u internacionalnom okruženju te stalan posao i konkurentnu plaću ovo je izvrsna prilika. Prijaviti se možete do 31.8.2022., a više detalja dostupno je na linku.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Specijalistu za unos i kontrolu podataka (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac traži kandidata s prethodnim iskustvom na poslovima unosa i kontrole podataka. Prijaviti se možete do 31.8.2022., a više detalja dostupno je na linku.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Novosti

Svaki poslodavac želi zadovoljnog i motiviranog zaposlenika koji će svojim radom pridonositi boljitku tvrtke i koji će dugi niz godina biti prisutan u organizaciji,...

Ljudski resursi

Tema aktualne epizode Koordinacije je zaštita na radu. Gotovo svakodnevno dolazi od velikog broja ozljeda na radu, a često ozljede završe i sa smrtnim...

Turizam

Turisthotel, jedna od najstabilnijih hrvatskih turističkih kompanija, obilježila je 40 godina uspješnog poslovanja svog Zaton Holiday Resorta, u kojem trenutno i dalje boravi oko...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.