Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

https://image.freepik.com/free-vector/looking-for-talent-background_23-2147983551.jpg

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Variosystems d.o.o. zapošljava na poziciji SAP CC Specialist u Logistici (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a prijave se zaprimaju do 27.12. Poslodavac nudi rad u međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, zajednički rad u kolegijalnom timu, mogućnost daljnjeg usavršavanja, stimulativnu radnu okolinu i mogućnost rada od kuće. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo u radu u srednje velikim i velikim industrijama, vrlo dobro znanje IDOC postupaka prema SAP EDI standardu, znanje prilagođavanja SAP modula, osnovne vještine programiranja i slično. Prijavite se.

Personaldienst za potrebe klijenta traži referenta općih i kadrovskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 19.12. Radni zadaci uključuju praćenje i pripremu poslovne dokumentacije, unos, sortiranje i analizu različitih podataka. Poslodavac nudi usavršavanje u dinamičnom radnom okruženju, napredovanje sukladno ostvarenim rezultatima, redovita i stimulirajuća primanja. Aplicirajte.

Falkensteiner traži voditelja tehničke službe (m/ž). Mjesto rada je Punat na otoku Krku. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničkog ili strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom i camping sektoru, poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu te proaktivnost. Prijaviti se možete najkasnije do 1.1. Aplicirajte putem linka.

Dviation Training Services traže Quality Managera (Part-147) (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 15.12. Poslodavac nudi raznovrsnu i aktivnu okolinu, tim profesionalaca, međunarodno radno ozračje s dnevnim interakcijama te razne izazove i prilike za uzlet karijere. Za posao je potrebna viša stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje i razumijevanje važnih EU regulacija i pravila implementacije istih te radno iskustvo od pet godina. Prijavite se.

Pliva traži analitičara i voditelja projekata za ljudske potencijale (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave je 13.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, poznavanje HR sustava, iskustvo u vođenju projekata od početnih do završnih faza te izvrsno znanje engleskog jezika. Poželjno je iskustvo s međunarodnim projektima i u međunarodnom radnom okruženju. Prijavite se klikom na link.

PSP za potrebe klijenta traži pojačanje na poziciji Werksleiter (m/ž) za područje sjeverne Hrvatske. Potrebni uvjeti su visoka stručna sprema te poznavanje njemačkog jezika. Traži se radno iskustvo od pet godina na istim ili sličnim poslovima u metalnoj industriji. Prijavite se najkasnije do 2.1. putem linka.

VuMedi Inc zapošljava na poziciji Business Development Associate (m/ž). Posao se obavlja od kuće ili iz ureda u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.12. Očekuje se želja za učenjem, pozitivan pogled, suradnja i transparentnost. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, autonomno radno okruženje i kompetitivnu plaću. Prijavite se ovdje.

Klara d.d. zapošljava referenta prodaje (m/ž) i asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 14.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Aluflexpack Novi zapošljava voditelja održavanja (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 4.1. Traži se diplomirani inženjer strojarstva ili elektrotehnike, radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima, poznavanje rada u Microsoft Dynamics NAV i MS Office programima. Posao obuhvaća koordiniranje i praćenje rada svih segmenata održavanja u skladu s planovima i zahtjevima proizvodnje, praćenje efikasnosti održavanja i slično. Aplicirajte.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.