Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Provectus Capital Partners (PCP) proglašen Investitorom godine

U kompanijama kojima upravlja i koje razvija PCP radi više od 1400 zaposlenika, a konsolidirani ukupni prihod društava premašio je 140 milijuna eura.

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, proglašeno je Investitorom godine 2023. od strane Hrvatske private equity i venture capital asocijacije, na investicijsko-poslovnoj konferenciji Bestinvest.hr.

PCP je u protekle četiri godine ukupno investirao 150 milijuna eura u četiri poslovne vertikale – privatno zdravstvo preko Arsano Medical Group, dentalnu medicinu kroz Adria Dental Group, veterinarske klinike kroz Vetti Group i specijaliziranu maloprodaju sportske opreme kroz Keindl sport. U kompanijama kojima upravlja i koje razvija PCP radi više od 1400 zaposlenika, a konsolidirani ukupni prihod društava premašio je 140 milijuna eura.

Arsano Medical Group je najveći investitor u privatno zdravstvo i najveća, ujedno i vodeća i najbrže rastuća privatna zdravstvena grupacija u Adria regiji, sa 8 zdravstvenih ustanova unutar grupacije u Hrvatskoj i  Sloveniji. Arsano Medical Group godišnje pruža usluge za preko 230.000 pacijenata.

Adria Dental Group je lider na domaćem dentalnom tržištu i najveća grupacija u Adria regiji, sa 12 dentalnih klinika i laboratorija u Hrvatskoj i Sloveniji. Kroz klinike i laboratorije Adria Dental Group godišnje prođe više od 45.000 pacijenata, uz uspješno realiziranih više od 220.000 različitih zahvata.

”U kompanijama u koje investiramo uvijek vidimo značajan dodatan potencijal koji možemo osloboditi kroz kvalitetnije koroporativno upravljanje te ubrzati rast kroz dodatno investiranje u tehnologiju, zaposlenike i jačanje tržišne pozicije. Na taj način transformiramo lokalne kompanije u regionalne lidere. Takav pristup nam je osigurao povjerenje među vlasnicima kompanija koje su nam interesantne za investiranje, među zaposlenicima, investitorima i svim ostalim dionicima. Nastavljamo s ulaganjima u postojeće poslovne vertikale, a radimo i na planovima prikupljanja dodatnog kapitala kroz osnivanje novog fonda”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.