PRoživi ideju – Prijavi se na 6. studentsku konferenciju HUOJ-a

Studentska konferencija Proživi ideju, koju Hrvatska udruga za odnose s javnošću organizira već šestu godinu zaredom, održat će se u petak, 8. studenog 2019. godine od 10:00 do 17:30 sati u prostoru HUB Gacke16 u Zagrebu.

Ubrzani tehnološki rast doveo je do nagle popularizacije i razvoja odnosa s javnošću. Zahvaljujući tome, u Hrvatskoj se otvorilo nekoliko studijskih usmjerenja koji obrazuju mlade na tom području. No, s obzirom na to da se iskustvo u odnosima s javnošću stječe tek nakon ulaska u radni svijet, ovogodišnja konferencija omogućuje studentima mali uvid u radni svijet PR-a kroz različita predavanja, panele ali i radionice na kojima studenti kroz praktičan rad uče određene procese PR-a.

Ove godine odlučili smo studentima približiti različite dimenzije unutar odnosa s javnošću stoga smo pozvali predavače iz područja agencijskog i korporativnog PR-a. Voditeljica korporativnih komunikacija u Allianz osiguranju, Vanja Bzik Divić predstavit će različite praktične aspekte korporativnih komunikacija, dok će Marijan Palić,  menadžer Agency04, pokazati studentima kako je došao do današnjeg uspjeha u svijetu PR-a i marketinga.

Studentima smo omogućili i sudjelovanje u besplatnim radionicama koje će pripremiti Ivan Fedor iz HRT Radio Sljemena i Filip Mott iz VETTURELLIJA gdje će studenti imati priliku proći kroz procese izrade radijskog sadržaja od koncepta do postprodukcije i upoznavanja alata i metoda za poticanje kreativnog procesa u stvaranju komunikacijskih kampanja.

Za studente smo pripremili i dvije panelice koje će se pozabaviti razlikom studentskih i radnih perspektiva i prikaza PR-a te kako ostati vjeran sebi, svojim idealima i idejama u PR-u u koju će se uz predavače uključiti i Anđelko Ćalušić iz Ulixa, Matija Grebenić iz Hauska&partneri, Martina Mihordin iz DORH-a i Dario Stajčić iz 404.

U sklopu same konferencije bit će uručena i nagrada Mlada nada, koju svake godine HUOJ dodjeljuje perspektivnim studentima na području odnosa s javnošću. Mladu nadu imat će priliku osvojiti studenti u tri kategorije – diplomski, seminarski i završni rad.

Konferencija je besplatna a broj sudionika ograničen stoga je potrebno osigurati svoje mjesto prijavom na [email protected]. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, naziv fakulteta te smjer i upisanu akademsku godinu.

Podijeli

Odgovori

Top