Prva konferencija za vlasnike salona “Saloni budućnosti – jesmo li spremni”

U subotu, 9. studenoga 2019., Zagrebački Velesajam postat će mjestom okupljanja regionalnih poslovnih i beauty stručnjaka koji će kroz panele i predavanja prve ovakve konferencije za vlasnike i menadžere salona „Saloni budućnosti – jesmo li spremni?“ odgovoriti na najvažnija pitanja ove industrije. Pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Grada Zagreba, sudionici će konkretizirati izazove i potencijale koji stoje pred frizerskim i kozmetičkim salonima, wellnessima i sličnim uslužnim djelatnostima, s ciljem podizanja kvalitete usluge i konkurentnosti.

U fokusu konferencije bit će digitalizacija poslovnih procesa i okretanje online marketingu. Panel “Digitalizirajmo svoje poslovanje”, uz moderatoricu Ivanu Fakin (Essenta), spojit će Goranu Bardak (LogIN), Vesnu Odobašu (Scarabei), Dinu Oreškog (Upping), Ibru Fazlića (Marant), Marija Šimeka (Corvus Pay) i Darijana Kosića (EVA Water Clinic). Predavanje o istoj temi održat će i organizatorica konferencije Natalija Crnički (Salonize), a kako u praksi djeluju njeni savjeti, predočit će Helena Fjorović (Linea Snella).

Kako obaviti dobar razgovor za posao i pronaći dobrog zaposlenika objasnit će Inga Lalić (Reforma), dok će o brendiranju govoriti Alma Saganić. Dragan Petrović (Ženska stvar) na konferenciju dolazi s predavanjem “Razumjeti sebe – put do uspješnog salona”.

Panel “Zašto neki saloni rastu, a neki stagniraju?” će uz moderatoricu Marinu Kolar (Konekta) odgovoriti na goruće pitanje vlasnika salona, a panelisti i panelistice su: Ana Bošnjak (Beauty CHECHE), Milica Ignjatović (VZŠSS, Beograd), Vibor Kurtović (Merkur), Dijana Čančar (Hair Concept by Diana) i Tihana Cuzek (Ramiro), koja će i voditi konferenciju.

Pažnju prisutnih zasigurno će privući i predavanja “Nisam ja prodavač, ja sam vlasnik salona!” Evgena Geca, popularnog slovenskog vizažista, kozmetičkog savjetnika i prodajnog trenera, “Tko je moj idealni klijent ili 80/20?” Ljiljane Perkov, kozmetičarke i vlasnice uspješnog kozmetičkog salona Dora’98, te “5 najčešćih grešaka salona” dr. sc. Elvire Mlivić Budeš (Filaks). Osim toga, svi prisutni imat će priliku sudjelovati u bogatoj nagradnoj igri, a više informacija možete pronaći na web stranici salonize.hr .

 

Podijeli

Odgovori

Top