Prvi puta u Hrvatskoj Masterclass za direktore i voditelje nabave

Masterclass radionica „Upravljanje strateškom nabavom“ održat će se 05. i 06. ožujka 2020. godine u hotelu International u Zagrebu. Kao prva takva edukacija u Hrvatskoj, bit će to jedinstvena prilika za voditelje i direktore nabave, lanca opskrbe i strateške nabave da steknu najnovija znanja i liderske vještine koje su nužne za uspjeh odjela nabave u moderno doba.

Program ove napredne edukacije, koja se održava u organizaciji konzultantske tvrtke Cronata, predvodit će renomirani svjetski stručnjak iz područja nabave Richard Beaumont. Richard je međunarodno priznati konzultant i trener, s preko 30 godina iskustva u različitim sektorima industrije. Radeći s brojnim poduzećima na području Europe, SAD-a i Azije, specijalizirao se za ostvarenje ušteda u nabavi, smanjenje rizika u lancu opskrbe i izgradnju inovacija kroz kvalitetne odnose s dobavljačima.

O izazovima s kojima se nabava danas susreće kad je u pitanju digitalna transformacija, Richard kaže: „Nabava je danas na prekretnici. Dolazi tehnologija, ali mnoge organizacije još nisu posložile funkciju nabave oko upravljanja kategorijama. Stoga postoji rizik od upotrebe tehnologije koja nije u skladu s potrebama poduzeća niti može ostvariti uspjeh. Moramo razmišljati o ljudima, organizaciji, tehnologiji, riziku i poslovnoj inteligenciji kako bismo ostvarili rezultate.“

U skladu s nužnim pripremama koje hrvatska poduzeća moraju obaviti da bi primijenili tehnologiju za rast organizacije, Richard će u Zagrebu održati radionice s posebnim naglaskom na upravljanje nabavnim kategorijama. Imat ćemo priliku čuti kako razumjeti poslovne potrebe, kako ostvariti kvalitetno upravljanje odnosima s dobavljačima i upravljanje rizikom, a sve to sa ciljem da se stvori uspješan nabavni tim.

Kao odlična nadogradnja temama o nabavi, u drugom dijelu Masterclass programa održat će se radionice za jačanje liderskih vještina koje će voditi uspješan trener Fran Mikuličić, profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt i NLP trener. Fran će održati radionice na temu liderske komunikacije i vodstva, polaznici će naučiti kako zaobići mentalne prepreke i jačati motivaciju, te kako razviti osobnu učinkovitost i ostvariti svoj puni potencijal.
Uz ove vrhunske stručnjake očekuje nas edukativno i inspirativno druženje koje će menadžerima i voditeljima nabave i lanca opskrbe donijeti najnovija stručna i liderska znanja, kao i poticajnu energiju za budući poslovni i osobni razvoj.
Cijeli sadržaj Masterclass programa, kao i sve informacije vezano za prijavu, možete pronaći ovdje: Masterclass: Upravljanje strateškom nabavom.

Podijeli

Odgovori

Top