Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Prvi Sajam namještaja za opremanje apartmana

prima

U privatnom smještaju boravi gotovo svaki drugi gost u Hrvatskoj, što znači da u prosjeku više od 3 milijuna turista godišnje kao izbor odmora svoje obitelji, bira upravo privatne iznajmljivače. U Hrvatskoj se iznajmljivanjem apartmana i soba bavi oko 60 000 obitelji, a u Splitsko-dalmatinskog županiji 2/3 ukupne smještajne ponude, upravo je privatni smještaj. Prošlogodišnjih 110.000 postelja, uklapa se u trend rasta ove djelatnosti koja je prošlu sezonu, 2014., bila za 5% viša od 2013.

Upravo za njih, Prima je u Splitu, Vranjic, Dumovača bb od 25.05. do 06.06. 2015., organizirala Sajam namještaja za opremanje apartmana.

Po prvi puta u Hrvatskoj jedan maloprodajni lanac namještaja organizira sajam takve vrste, na kojem svi iznajmljivači imaju priliku na jednom mjestu pronaći sve potrebno za opremanje apartmana različitih kategorija.

Sajam nudi i dodatne pogodnosti za sve kupce: gratis dostavu za kupnju iznad 2.500 kn, besplatne stručne savjete za zdravo i udobno spavanje, prostorno 3D planiranje kuhinja po mjeri te poklone za kupce.

Zahvaljujući izvrsnoj rasporostranjenosti Priminih salona diljem Hrvatske, kupci mogu iskoristiti dodatnu pogodnost –  proizvodi odabrani na zadarskom Sajmu mogu se dostaviti i montirati u bilo kojem drugom hrvatskom gradu.

Kvalitetan, udoban i funkcionalan namještaj nezaobilazni je dio usluge koja će garantirati povratak i onog najzahtjevnijeg gosta, ali i njegovu preporuku novima, što je ujedno i cilj kojem stremi cijela industrija turizma. Stoga detalje ne treba prepuštati slučaju već se na vrijeme pobrinuti za  kvalitetan namještaj i usklađeni interijer koji će ispuniti sve zahtjeve korisnika.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.