Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Prvi Sajam namještaja za opremanje apartmana

prima

U privatnom smještaju boravi gotovo svaki drugi gost u Hrvatskoj, što znači da u prosjeku više od 3 milijuna turista godišnje kao izbor odmora svoje obitelji, bira upravo privatne iznajmljivače. U Hrvatskoj se iznajmljivanjem apartmana i soba bavi oko 60 000 obitelji, a u Splitsko-dalmatinskog županiji 2/3 ukupne smještajne ponude, upravo je privatni smještaj. Prošlogodišnjih 110.000 postelja, uklapa se u trend rasta ove djelatnosti koja je prošlu sezonu, 2014., bila za 5% viša od 2013.

Upravo za njih, Prima je u Splitu, Vranjic, Dumovača bb od 25.05. do 06.06. 2015., organizirala Sajam namještaja za opremanje apartmana.

Po prvi puta u Hrvatskoj jedan maloprodajni lanac namještaja organizira sajam takve vrste, na kojem svi iznajmljivači imaju priliku na jednom mjestu pronaći sve potrebno za opremanje apartmana različitih kategorija.

Sajam nudi i dodatne pogodnosti za sve kupce: gratis dostavu za kupnju iznad 2.500 kn, besplatne stručne savjete za zdravo i udobno spavanje, prostorno 3D planiranje kuhinja po mjeri te poklone za kupce.

Zahvaljujući izvrsnoj rasporostranjenosti Priminih salona diljem Hrvatske, kupci mogu iskoristiti dodatnu pogodnost –  proizvodi odabrani na zadarskom Sajmu mogu se dostaviti i montirati u bilo kojem drugom hrvatskom gradu.

Kvalitetan, udoban i funkcionalan namještaj nezaobilazni je dio usluge koja će garantirati povratak i onog najzahtjevnijeg gosta, ali i njegovu preporuku novima, što je ujedno i cilj kojem stremi cijela industrija turizma. Stoga detalje ne treba prepuštati slučaju već se na vrijeme pobrinuti za  kvalitetan namještaj i usklađeni interijer koji će ispuniti sve zahtjeve korisnika.

Pročitajte još:

Turizam

U okviru Aquafesta, trodnevnog događanja u Varaždinskim Toplicama, održan je stručni skup na temu: Termalni turizam jučer danas, sutra.

Turizam

Istarsko vino Val Gambalera iz 2015. vinarije Meneghetti osvojilo je veliko zlato na prestižnom svjetskom ocjenjivanju Concours Mondial de Bruxelles kojem je od 11....

Ekonomija

Ekskluzivni nautički B2B sajam ICE (International Charter Expo) doseže nove rekorde u ovogodišnjem izdanju, kada će se na Zagrebačkom velesajmu predstaviti stotine prestižnih megajahti...

Nekretnine

Mnogi čimbenici poput trenutne geopolitičke situacije, usklađenosti ponude i potražnje, povoljnih stambenih kredita i kamatnih stopa te uvjeta za strane ulagače izravno utječu na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.