Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Računovodstvo i financije

Prvo registrirano društvo za reviziju u RH proslavilo uspješnih 30 godina

Izvrsnost AUDIT d.o.o. prepoznala je i jedna od najvećih, međunarodno prestižnih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki MOORE GLOBAL NETWORK čiji su član već preko dvadeset godina.

AUDIT d.o.o. Zagreb, prvo registrirano društvo za reviziju u Republici Hrvatskoj i član svjetske grupe MOORE GLOBAL NETWORK Ltd., ovih se dana pridružio klubu renomiranih domaćih tvrtki koje s ponosom slave 30 godina uspješnog rada, odnosno tri desetljeća izvrsnosti i profesionalnosti temeljene na ustrajnosti, stalnim ulaganjima te kontinuiranom unapređenju odnosa sa zaposlenima i klijentima.

U godini u kojoj je, možda više nego ikada ranije, prilagodba novih tehnologijama imperativ daljnjeg opstanka svake kompanije, Zoran Vuk, jedan od osnivača društva istakao je: „U posljednjih 30 godina rada, svjedočili smo mnogim turbulencijama. Od samih naših početaka u ratnim godinama, obavljali smo poslove revizije u Zagrebu, no jednako tako i na ratom zahvaćenim područjima. Nakon tih izazovnih godina, posao revizije pratile su promjene u hrvatskom gospodarstvu, osnivanje sve većeg broja stranih i domaćih konkurentnih revizorskih tvrtki kao i usvajanje novih revizorskih tehnologija. Nadalje, promjene zakonodavnih okvira, tražile su i naše stalne prilagodbe i edukacije. Od samih naših početaka pa do danas, uz profesionalnost, znanje i etiku, temeljili smo naše poslovanje na kvalitetnim, povjerljivim, uspješnim i dugoročnim odnosima s našim klijentima. Na taj način, svake se godine sve jače pozicioniramo na revizorskoj karti Hrvatske, ali i svijeta.“

Izvrsnost AUDIT d.o.o. prepoznala je i jedna od najvećih, međunarodno prestižnih revizorskih, računovodstvenih i poslovno konzultantskih tvrtki MOORE GLOBAL NETWORK čiji su član već preko dvadeset godina.

„U godinama koje dolaze, slijedit ćemo našu misiju te nastojati zadržati i ùčvrstiti neovisnost, kompetitivnost i izvrsnost u poslovima revizije. Korištenjem novih tehnologija, koje smatramo prednošću, razinu obavljanja naših usluga podići ćemo na još višu razinu. Tako će poslovno i porezno savjetovanje te eksterno računovodstvo, kontrola kvalitete i unaprjeđenje sigurnosti i zaštite podataka iz informacijskog sustava za sve naše klijente biti još jednostavniji, a istovremeno kvalitetniji i efikasniji. Naše revizore nećemo zamijeniti robotima i programima, nego će oni biti tek produžena ruka izvrsnosti naših zaposlenih. Sukladno tome, nastavit ćemo i sa stručnom edukacijom naših zaposlenika u Hrvatskoj i inozemstvu u okviru mreže i metodologije Moore mreže s ciljem daljnjeg ostvarenja vrhunske sinergije znanja, sposobnosti i vještina naših  ovlaštenih revizora, onih starijih kao i mlađih, naših ovlaštenih internih revizora, poreznih savjetnika, certificiranih IT stručnjaka te naših iskusnih računovođa i ovlaštenih sudskih vještaka kako bi našim klijentima pružili najbolju uslugu.

Uz obećanje da ćemo u narednih 30 godina znati koristiti prednosti koje nam razdoblje koje dolazi donosi, koristim priliku zahvaliti svim našim zaposlenima na trudu i predanosti kao i našim klijentima na povjerenju iskazanom prvom registriranom društvu za reviziju u Republici Hrvatskoj“, zaključio je Darko Karić, partner i direktor Društva.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.