Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

PSK uvela novi sustav uplate novca za klađenje

Samo u PSK kladionici možete uplatiti novac na račun jednim dodirom ili klikom.

Samo u PSK kladionici možete uplatiti novac na račun jednim dodirom ili klikom.

Prva sportska kladionica uvela je inovaciju kojom želi ”dokazati” koliko igra može biti ne samo zabavna, već laka i jednostavna.

Prva sportska kladionica uvela je novi sustav uplate novca za klađenje, 1-tap Skrill.

Sa 1-tap Skrillom, najmodernijim sustavom koji zaobilazi komplicirano vršenje transakcija, nakon inicijalne postave računa svaka sljedeća transakcija vrši se jednostavnim klikom, odnosno dodirom na ekran (tap).

Novi način uplate omogućava da uplatite sredstva na svoj PSK račun odmah i sa jednim dodirom ili klikom kad god i gdje god se nalazili, sa svog smartphonea, tableta ili osobnog računala. Nije teško zaključiti da je riječ o najbržem i najjednostavnijem načinu Internet uplate.

Kao prednosti 1-tap Skrill sustava za njegove korisnike mogu se navesti: razvoj koji je u skladu s najmodernijim sigurnosnim standardima, mogućnost jednostavne uplate jednim klikom ili dodirom ekrana te optimiziran sustav za tablete, smartphoneove i desktop računala.

Korake za jednostavno postavljanje 1-tap Skrill sustava možete pogledati ovdje.

Uvođenjem ove opcije PSK je nastavila svojim korisnicima učiniti igru što lakšom i jednostavnijom. U skladu s time, PSK će i dalje nastaviti uvoditi inovacije u svoju uslugu kako bi svojim korisnicima pružila najbolje moguće iskustvo.

www.psk.hr

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.