Connect with us

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

PUC online – Coaching u doba promjena

Spread the love

Želite znati koja je coaching perspektiva na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom?

Spread the love

Želite znati koja je coaching perspektiva na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom? Bavite se coachingom, koristite coaching kao metodu u radu, ili razmišljate o tome da ga implementirate u svoj rad s ljudima (HR, menadžeri, coachevi)? Na nadolazećem PUC eventu 26.11.2020. s početkom u 13 sati, moći ćete saznati kako je novonastala promjena utjecala na coaching kao profesiju i obratno i to u potpunosti besplatno!

Nemojte propustiti priliku i budite dio online eventa „Prozor u Coaching- Coaching u doba promjena”, u organizaciji Hrvatske udruge za coaching – HUC.

Hrvatska udruga za coaching, kao organizator ovog eventa, donijela je odluku da će PUC online biti dostupan za sve jer želi pružiti podršku u ovo doba promjene u kojem se nalazimo kada je coaching potreban više nego ikad. Sve što je potrebno da budete dio ovogodišnjeg PUC-a preko Zooma jest ispuniti obavezni registracijski formular: https://lnkd.in/gvWYtSc

O PUC online eventu

Sadržaj ovog eventa je fokusiran na novonastale promjene s kojima se suočavamo. Pobliže će biti objašnjeno kako coaching kompetencije pomažu da se nosimo s promjenom bili coachevi ili drugi profesionalci u čijem radu je fokus na ljude.

HUC radne grupe će tijekom tri sata predstaviti razne teme kroz predavanja: HUC Akademija: “Kako liderima u covid situaciji mogu pomoći coaching kompetencije?”, HUC Coaching praksa: “Koje su najveće prepreke s kojima se današnji coachevi susreću u radu (osvrt na situaciju uzrokovani COVID-19)”, HUC PR&Marketing: “Biti svoj i (p)ostati prisutan na društvenim mrežama”, HUC etika: “Uzrokuje li trenutna društvena situacija pojavu “stručnjaka za samopomoć” i u kakvom su oni odnosu s etičkim standardima?” i HUConnect razgovor: “Utjecaj pandemije na coaching u Hrvatskoj”.

Ovaj event namijenjen je svima zainteresiranima za coaching, liderima i HR voditeljima, no i svima unutar poslovne zajednice koji su voljni raditi na sebi, upoznati se sa samim pojmom coachinga, naučiti kako implementirati coaching u svoj svakodnevni (poslovni) život te koji su sve benefiti istog.

O Hrvatskoj udruzi za Coaching

Hrvatska udruga za Coaching teži ka povezivanju svih coacheva u Hrvatskoj koji dijele viziju i vrijednosti iz Etičkog kodeksa udruge. Udruga je formirana s ciljem promicanja coachinga kao struke, razmjene znanja i iskustva coacheva koji si međusobno pomažu. HUC čvrsto vjeruje da coaching donosi boljitak za pojedinca i društvo, stoga Hrvatska udruga za Coaching i predstavlja udrugu u kojoj coachevi razvijaju svoju stručnost i etičnost te međusobno dijele svoja znanja i iskustva. Više informacija o radu i djelovanju same udruge te kako postati članom iste možete saznati putem službene Web stranice: https://www.hr-coaching.hr/

Preporuka

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Nekretnine

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su se na tom području lani najviše tražili apartmani, a zatim kuće i stanovi za prodaju.

Komunikacija

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu...

DOP

Priznanje najboljim kompanijama dodjeljuje Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama uz analitičku i savjetodavnu podršku tvrtke Spona code.

Advertisement

Medijski mali servis j.d.o.o Sva prava pridržana.