PUC online – Coaching u doba promjena

Želite znati koja je coaching perspektiva na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom? Bavite se coachingom, koristite coaching kao metodu u radu, ili razmišljate o tome da ga implementirate u svoj rad s ljudima (HR, menadžeri, coachevi)? Na nadolazećem PUC eventu 26.11.2020. s početkom u 13 sati, moći ćete saznati kako je novonastala promjena utjecala na coaching kao profesiju i obratno i to u potpunosti besplatno!

Nemojte propustiti priliku i budite dio online eventa „Prozor u Coaching- Coaching u doba promjena”, u organizaciji Hrvatske udruge za coaching – HUC.

Hrvatska udruga za coaching, kao organizator ovog eventa, donijela je odluku da će PUC online biti dostupan za sve jer želi pružiti podršku u ovo doba promjene u kojem se nalazimo kada je coaching potreban više nego ikad. Sve što je potrebno da budete dio ovogodišnjeg PUC-a preko Zooma jest ispuniti obavezni registracijski formular: https://lnkd.in/gvWYtSc

O PUC online eventu

Sadržaj ovog eventa je fokusiran na novonastale promjene s kojima se suočavamo. Pobliže će biti objašnjeno kako coaching kompetencije pomažu da se nosimo s promjenom bili coachevi ili drugi profesionalci u čijem radu je fokus na ljude.

HUC radne grupe će tijekom tri sata predstaviti razne teme kroz predavanja: HUC Akademija: “Kako liderima u covid situaciji mogu pomoći coaching kompetencije?”, HUC Coaching praksa: “Koje su najveće prepreke s kojima se današnji coachevi susreću u radu (osvrt na situaciju uzrokovani COVID-19)”, HUC PR&Marketing: “Biti svoj i (p)ostati prisutan na društvenim mrežama”, HUC etika: “Uzrokuje li trenutna društvena situacija pojavu “stručnjaka za samopomoć” i u kakvom su oni odnosu s etičkim standardima?” i HUConnect razgovor: “Utjecaj pandemije na coaching u Hrvatskoj”.

Ovaj event namijenjen je svima zainteresiranima za coaching, liderima i HR voditeljima, no i svima unutar poslovne zajednice koji su voljni raditi na sebi, upoznati se sa samim pojmom coachinga, naučiti kako implementirati coaching u svoj svakodnevni (poslovni) život te koji su sve benefiti istog.

O Hrvatskoj udruzi za Coaching

Hrvatska udruga za Coaching teži ka povezivanju svih coacheva u Hrvatskoj koji dijele viziju i vrijednosti iz Etičkog kodeksa udruge. Udruga je formirana s ciljem promicanja coachinga kao struke, razmjene znanja i iskustva coacheva koji si međusobno pomažu. HUC čvrsto vjeruje da coaching donosi boljitak za pojedinca i društvo, stoga Hrvatska udruga za Coaching i predstavlja udrugu u kojoj coachevi razvijaju svoju stručnost i etičnost te međusobno dijele svoja znanja i iskustva. Više informacija o radu i djelovanju same udruge te kako postati članom iste možete saznati putem službene Web stranice: https://www.hr-coaching.hr/

Podijeli

Odgovori

Top