Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Punionice za električne automobile sada uz svaki Kaufland

Kaufland tako trenutno nudi mogućnost punjenja električnih vozila na 48 lokacija diljem Hrvatske.

Posljedice klimatskih promjena sve su više vidljive i zahtijevaju preuzimanje odgovornosti i konkretne mjere kako bi se spriječile razne prirodne katastrofe. Trgovački lanac koji ovu temu shvaća vrlo ozbiljno zasigurno je Kaufland. Osim što izbjegava i smanjuje emisije stakleničkih plinova gdje god je moguće, već i prilikom izgradnje novih trgovina koristi energetski učinkovite tehnologije poput LED rasvjete unutar objekata i na parkiralištima čime se godišnje uštedi oko 90 000 kilovat sati električne energije po poslovnici.

Sada je ovaj trgovački lanac otišao korak dalje kako bi podržao temu mobilne održivosti: nakon izgradnje prvih punionica za električna vozila 2018. godine na parkiralištu trgovina Kauflanda u Umagu, Zadru i Šibeniku, taj je broj porastao na 17 do siječnja 2024., a nakon toga je izgrađena još 31 punionica.

Kaufland tako trenutno nudi mogućnost punjenja električnih vozila na 48 lokacija diljem Hrvatske. Konkretno, radi se o e-punionicama Terra 53 CJG sa snagom od 50kW-a na 3 lokacije, Terra 54 CJG sa snagom od 50kW-a na 8 lokacija, Terra 65L sa snagom od 60 kW-a na 6 lokacija i Terra 124 CCT sa snagom od čak 120 kW-a na 31 lokaciji, a detaljne informacije o vrsti priključka i lokacijama mogu se pronaći ovdje kaufland.hr/klima.

Podsjećamo, Kaufland je još 2021. godine u potpunosti prešao na zelenu energiju, a 2020. je bio prvi trgovački lanac koji je ukinuo jednokratne plastične vrećice na blagajnama.

Više o konkretnim mjerama za zaštitu klime i okoliša na kaufland.hr/klima.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.