Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Q najbolji poslodavac u ICT sektoru

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao.

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao. Također, Q je proglašen i najboljim poslodavcem u ICT sektoru.

Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. MojPosao provodi istraživanje s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama najbolje raditi u Hrvatskoj. Ove godine je u istraživanju sudjelovalo 67 tvrtki, a svoje odgovore je dalo 6.700 zaposlenika. Zahvaljujući iznimnim rezultatima, domaća IT tvrtka ponijela je i nagradu ‘Best of the best’.

“U Q-u jako puno radimo na tome da naši zaposlenici budu zadovoljni, motivirani, predani i da rastu kao profesionalci i razvijaju se kao ljudi. Veseli nas što su već treću godinu zaredom zaposlenici prepoznali naš trud i dali nam najviše ocjene u istraživanju“, izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Osim priznanja za najboljeg poslodavca koje dodjeljuje MojPosao, Q je nedavno osvojio nagradu u kategorijama srednjih tvrtki i internoj komunikaciji na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju. Također, nedavno se našao u vrhu popisa prestižne The Manifest ljestvice najboljih software development kompanija u regiji. Domaća tvrtka svrstana je i među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija.

Q se u posljednjih nekoliko godina iznimno širi te je postao jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT tvrtki i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u sektoru. Za Q danas radi više od 350 ljudi. Tvrtku su 2013. godine pokrenula tri prijatelja: Filip Ljubić, Dalibor Jurgec i Vedran Tolić. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a trenutno posluju na 22 svjetska tržišta, među kojima su Švicarska, Njemačka, Velika Britanija, Skandinavija, Sjedinjene Američke Države i Saudijska Arabija.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.