Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Q najbolji poslodavac u ICT sektoru

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao.

IT tvrtka Q ponovno je proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je najnovije istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo MojPosao. Također, Q je proglašen i najboljim poslodavcem u ICT sektoru.

Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. MojPosao provodi istraživanje s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama najbolje raditi u Hrvatskoj. Ove godine je u istraživanju sudjelovalo 67 tvrtki, a svoje odgovore je dalo 6.700 zaposlenika. Zahvaljujući iznimnim rezultatima, domaća IT tvrtka ponijela je i nagradu ‘Best of the best’.

“U Q-u jako puno radimo na tome da naši zaposlenici budu zadovoljni, motivirani, predani i da rastu kao profesionalci i razvijaju se kao ljudi. Veseli nas što su već treću godinu zaredom zaposlenici prepoznali naš trud i dali nam najviše ocjene u istraživanju“, izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Osim priznanja za najboljeg poslodavca koje dodjeljuje MojPosao, Q je nedavno osvojio nagradu u kategorijama srednjih tvrtki i internoj komunikaciji na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju. Također, nedavno se našao u vrhu popisa prestižne The Manifest ljestvice najboljih software development kompanija u regiji. Domaća tvrtka svrstana je i među 10 najboljih web development tvrtki u svijetu prema ocjeni Clutcha, vodeće svjetske istraživačke agencije za rangiranje IT kompanija.

Q se u posljednjih nekoliko godina iznimno širi te je postao jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT tvrtki i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u sektoru. Za Q danas radi više od 350 ljudi. Tvrtku su 2013. godine pokrenula tri prijatelja: Filip Ljubić, Dalibor Jurgec i Vedran Tolić. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a trenutno posluju na 22 svjetska tržišta, među kojima su Švicarska, Njemačka, Velika Britanija, Skandinavija, Sjedinjene Američke Države i Saudijska Arabija.

Pročitajte još:

Ekonomija

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Master F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića...

Edukacija

Digital Labin 2023. očekivano se širi i raste, te će se ove godine održati na tri simultane pozornice - Dev, Design i Project Management.

Poduzeća

Gea Kariž je imenovana direktoricom Mastercarda u Hrvatskoj čime preuzima ulogu Cosmina Vladimirescua koji prelazi na poziciju generalnog direktora za Hrvatsku i Rumunjsku.

DOP

Društveno odgovoran projekt „Valamar brine za marende fine“ nastao je kao odgovor na izazove s kojima se osnovne škole i roditelji školaraca suočavaju pri...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.