Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Radionica javnog nastupa i prezentacijskih vještina za članice Mreže BOND

Radionice za članove Mreže BOND održavaju se u okviru aktivnosti Jačanja kapaciteta poduzetničkih potpornih institucija projekta BOND 2.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i udruga Mreža BOND nastavljaju s tematskim radionicama namijenjenim poduzetničkim potpornim institucijama, članicama Mreže BOND. Radionici o javnom nastupu i prezentacijskim vještinama prisustvovali su zaposlenici poduzetničkih centara, inkubatora, akceleratora i razvojnih agencija iz sjeverne i središnje Hrvatske. Ovo je jedna od aktivnosti projekta BOND 2 koja ima za cilj podizanje razine znanja o komunikacijskim vještinama i pripremi za javni nastup radi što kvalitetnijeg provođenja radionica s poduzetnicima.

Uvodne riječi održali su Magdalena Dovečer, voditeljica Službe za koordinaciju HAMAG-BICRO-a i Eduard Dobrenić, zaposlenik ispostave HAMAG-BICRO-a u Varaždinu. “Ove su edukacije odlična prilika da se poduzetničke potporne institucije povežu u jedan sustav, na dobro poduzetničke zajednice u sjevernoj Hrvatskoj. Ovo je samo nastavak naše suradnje i međusobnog povezivanja u Mrežu BOND.”, izjavila je Dovečer.

Radionicu Javni nastup i prezentacijske vještine održali su Katarina Madirazza i Kristijan Sedak iz Govorničke akademije Demosten, tematski obuhvativši prezentacijske vještine, medijski trening, komunikaciju s teškim osobama, krizno komuniciranje, zagrijavanje pred nastup za glas i položaj tijela, vođenje sastanaka te kako pobijediti u raspravama.

Radionice za članove Mreže BOND održavaju se u okviru aktivnosti Jačanja kapaciteta poduzetničkih potpornih institucija projekta BOND 2. Radionica u Svetom Martinu na Muri prva je u nizu od četiri radionice kojima će se razviti komunikacijske vještine i izjednačiti pristup poslovnim znanjima ključnima za svakodnevno poslovanje svih poduzetničkih potpornih institucija. Tijekom rujna održat će se radionice u ostalim regijama Hrvatske – Belom Manastiru, Plitvičkim jezerima i Drinovcima.

Kroz projekt BOND nastoji se svim poduzetnicima u Hrvatskoj pod jednakim uvjetima omogućiti pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 50.000.000,00 kuna i u cijelosti je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.