Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Radionica Priprema i prijava EU projekata

Sprema se novo operativno razdoblje 2021. – 2027. u kojemu će Hrvatska imati na raspolaganju preko 24 milijarde EUR-a bespovratnih sredstava.

plaća

HGK za svoje članice organizira radionicu Priprema i prijava EU projekata, koja će se održati 9. i 10. rujna s početkom u 10 sati u Županijskoj komori Split (Obala Ante Trumbića 4).

Sprema se novo operativno razdoblje 2021. – 2027. u kojemu će Hrvatska imati na raspolaganju preko 24 milijarde EUR-a bespovratnih sredstava te je važno što prije krenuti u pripremu projekata, odnosno razradu projektnih ideja kako bi se, po objavi poziva za dodjelu bespovratnih sredstava, poduzeća odmah bila spremna i prijaviti.

Sudionici će na radionici saznati od kuda krenuti, kako se pripremiti, o čemu voditi računa da bi kasnija provedba projekta bila što uspješnija te kako realizirati projekt uz pomoć EU sredstava bez straha od administrativnih grešaka u fazi pripreme i prijave projekata te grešaka koje bi mogle rezultirati neprihvaćanjem za sufinanciranje već pripremljenih projekata ili financijskim korekcijama prihvaćenih projekata.

Centar za inovacije i EU projekte HGK je, u zadnjih pet godina, pripremio, prijavio te samostalno provodi više od 12 EU projekata, čime su njegovi djelatnici stekli vrijedna praktična iskustva koja ovom prilikom žele i prenijeti.

Predavači na radionici su:

  • dr.sc. Tomislav Radoš, potpredsjednik HGK;
  • Danijela Ćenan, direktorica Centra za inovacije i EU projekte;
  • Domagoj Topić, voditelj Odjela za pripremu i provedbu EU projekata;
  • Petra Ostojić, viša stručna savjetnica u Odjelu za pripremu i provedbu EU projekata;
  • Nikolina Udovičić, voditeljica Odjela za praćenje i izvještavanje na projektima.

Radionica je namijenjena predstavnicima poduzeća iz Splitsko-dalmatinske županije koja planiraju unaprijediti svoje poslovanje te razvijati projektne ideje u područjima prihvatljivim za financiranje iz EU fondova te onima koji planiraju unaprijediti svoja znanja iz područja poslovnoga planiranja i projektnog menadžmenta.

Broj mjesta je ograničen te su prijave otvorene do popunjavanja predviđenih mjesta odnosno najkasnije do 6. rujna 2021. godine na POVEZNICI.

Sudjelovanje za članice HGK je besplatno.

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.