Razvijte liderske vještine, steknite globalno iskustvo i znanje te unaprijedite karijeru

Veliki poslovni lideri moraju posjedovati određene osobine koje ih odvajaju od onih osrednjih. Spremnost na stalno nadograđivanje vještina i znanja, upornost dok se probijaju kroz  prepreke i kreću prema naprijed, strast za poslom kojim se bave i razmišljanje izvan okvira samo su neke od njih. Sposobnost razvoja vrhunskih izvršnih direktora u pravom okruženju također je vrlo važna, kao što je i suradnja s istomišljenicima i globalnim stručnjacima iz cijelog svijeta.

Global Executive MBA program poslovne škole WU Executive Academy osmišljen je kako bi  zadovoljio potrebe menadžera i osoba na visokim funkcijama koje se unutar zahtjevnih industrija susreću s izazovima iz stvarnog svijeta. Program polaznicima omogućuje primjenu najnovijih znanja i alata za liderstvo na radnom mjestu, čak i tijekom obrazovanja. Također, program im omogućuje razvoj svih potrebnih vještina kako bi povećali svoj potencijal i postali lideri svjetske klase. U izazovnom, ali njegujućem okruženju, potiče se duboko razumijevanje temeljnih poslovnih tema u svim većim funkcionalnim područjima, a također i s naglaskom na vještinama potrebnim za prepoznavanje i prilagodbu trendovima u nastajanju i novim tehnologijama.

„Kad je riječ o mom MBA obrazovanju ne želim samo reći kako je škola koju sam pohađao izvrsna, već želim istaknuti i neponovljivo iskustvo koje sam stekao. Učiš, putuješ, zabavljaš se i upoznaješ nevjerojatne ljude. Tek kada dobiješ diplomu zapravo uvidiš da si bio polaznik obrazovnog programa. Ovo je vrijednost za života. Neke od najdražih prijatelja stekao sam školujući se na Global Executive MBA programu. Dio su usko odabranog kruga razvijenih individualaca s kojima se uistinu možeš dobro nasmijati, neprestano učiti nove stvari te, ako želiš, s njima i poslovati“, kaže Marjan Mumdziev, direktor tvrtke Amondo.

U sklopu Global MBA programa poslovne škole WU Executive Academy, studenti tijekom studija mogu boraviti na četiri međunarodne lokacije: U St. Petersburgu (Rusija), Kini i Indiji, na Sveučilištu u Minnesoti, kao i dva južnoamerička grada – Santiago (Čile) i São Paulo (Brazil). Svaka od četiri navedene lokacije pruža drugačiju perspektivu na međunarodno poslovanje izlažući polaznike novim korporativnim kulturama, stavovima i idejama. Također, polaznici imaju priliku ostvariti svoj MBA stupanj u samo 15 mjeseci i 40 dana provedenih izvan ureda, čime im je omogućen napredak u karijeri te profesionalni razvoj tijekom pohađanja MBA programa.

Global Executive MBA program privlači stručnjake iz cijelog svijeta, pružajući polaznicima priliku stvaranja vrijednih osobnih i poslovnih veza koje mogu uvelike koristiti njihovim budućim karijerama. Čak i po završetku obrazovanja polaznici će nastaviti ostvarivati nove suradnje unutar međunarodne poslovne zajednice. Zbog pristupa prestižnoj i ekskluzivnoj alumni mreži poslovne škole WU Executive Academy, diploma ove poslovne škole samo je početak. Posljednje istraživanje provedeno unutar zajednice MBA diplomanata poslovne škole WU Executive Academy pokazalo je kako su im se plaće značajno povećale u razdoblju od tri godine nakon završetka studija. Mnogi diplomanti promijenilo je položaj u svojoj tvrtki ili poslodavca, a neki su čak uspjeli je pokrenuti vlastiti posao unutar dvije godine po završetku obrazovanja.

Kao jedan od vodećih pružatelja obrazovanja osobama na izvršnim položajima u Europi, poslovna škola WU Executive Academy pruža potporu menadžerima i osobama s visokim potencijalom kako bi zadovoljili svoje ciljeve u području obrazovanja i karijere nudeći djelomične stipendije za svoje obrazovne programe. Osim toga, poslovna škola WU Executive Academy omogućuje early bird popuste za prijave predane prije određenog roka.

Podijeli

Odgovori

Top