Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Recesija je OUT, zgrabite je za ‘uši’

Dođite na 4.Dan kreativnog biznisa, poslušajte i implementirajte savjete iskusnih prodavača, zgrabite brojne poklone uz ulaznicu i pronađite novu prodajnu sreću! Važno je istaknuti i da su tijekom dosadašnje 3 konferencije brojni poduzetnici ostvarili direktnu korist za svoju tvrtku – sklapanjem konkretnih poslova.

Dođite na 4.Dan kreativnog biznisa, poslušajte i implementirajte savjete iskusnih prodavača, zgrabite brojne poklone uz ulaznicu i pronađite novu prodajnu sreću! Važno je istaknuti i da su tijekom dosadašnje 3 konferencije brojni poduzetnici ostvarili direktnu korist za svoju tvrtku - sklapanjem konkretnih poslova.

Na business konferenciji, 4.Danu kreativnog biznisa, bavimo se povećanjem prodaje upravo iz razloga što gotovo 90% malih i srednjih poduzetnika želi ostvariti – bolje prodajne rezultate. Prodaja je, prema brojnim stručnjacima, KLJUČ uspjeha, a uspješni prodavači sretni su ljudi.

Evo zašto:
• prodajom se, kada imate vlastiti biznis, ne prestajete baviti 0-24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini
• novi prodajni savjeti ‘otvaraju oči’ i povećavaju prodaju, zato se njima veselimo poput male djece
• povezivanje s pravim ljudima uzdiže svaki biznis
• provjerene prodajne tehnike daju nove, odlične efekte, osobito u recesiji
• prodaja je NAJBOLJI posao na svijetu, ako znate što činite

Okupili smo tim izvrsnih predavača i panelista: s nama su prodajni stručnjaci Elvira Mlivić Budeš, Marko Pavlović, Goran Blagus, Mario Faltak, Hrvoje Bujas, Enver Sediković, Rajka Miljković i gosti iznenađenja! Svi oni će, kroz specifične teme, otkriti vlastite prodajne trikove, dati zlatne savjete iz dugogodišnjeg iskustva, govoriti o povećanju prodaje kvalitetnih proizvoda na domaćem i stranom tržištu, o povećanju prodaje kroz inovativni sustav i povezivanje sa ‘velikima’, o povećanju prodaje kroz osobni image, edukaciju i povezivanje sebe i svoje tvrtke kao i povećanju prodaje kroz opće poznate i dostupne e-mail/newsletter kampanje.

Jedan od predavača govorit će o vrlo važnoj prodajnoj temi – Ako ne možemo živjeti od 20% stalnih kupaca, kako pridobiti onih 80% novih i povećati prodaju?

Dođite na 4.Dan kreativnog biznisa, poslušajte i implementirajte savjete iskusnih prodavača, zgrabite brojne poklone uz ulaznicu i pronađite novu prodajnu sreću! Važno je istaknuti i da su tijekom dosadašnje 3 konferencije brojni poduzetnici ostvarili direktnu korist za svoju tvrtku – sklapanjem konkretnih poslova.

Ne propustite dobru priliku za zaradu i umrežavanje.

Ulaznice kupite što prije na – http://www.kreativni-biznis.com/posjetite-4dan-kreativnog-biznisa.html


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.