RE/MAX planira otvarati nove urede i zapošljavati!

RE/MAX planira otvarati nove urede i zapošljavati!

U okviru novih ureda u Zagrebu, Zadru i Poreču djeluje ukupno 15 prodajnih predstavnika.

Prema riječima Vladimira Žerjavića, regionalnog direktora RE/MAX Hrvatska, dio je to poslovne strategije proširenja mreže ureda diljem Hrvatske, s glavnim ciljem dostizanja brojke od oko 40 ureda u konačnici.

 Novootvoreni zagrebački ured u Planinskoj ulici zapošljava ukupno 5 agenata, a nova RE/MAX Commercial agencija bavit će se prvenstveno poslovnim segmentom tržišta nekretnina.“ – poručio je Tomica Cesar, voditelj novog franšiznog ureda u Zagrebu. Novi RE/MAX ured RE/MAX Specialist u Poreču smješten je pak u neposrednoj blizini gradske jezgre, a nastao je uključenjem renomirane porečke nekretninske agencije Adria5 u RE/MAX sustav. Ured, koji zapošljava 6 agenata na čelu s voditeljem poslovnice Igorom Sertićem, pokriva područje cijele Istre, a specijaliziran je za ekskluzivne nekretnine i velike projekte. Konačno, Zadarski je ured smješten na adresi Antuna Barača 11d, a kako je vlasnik povratink iz Njemačke ured će svoj poslovni model uvelike temeljiti i na spajanju lokalne ponude sa potencijalnim kupcima s tržišta iz njemačkog govornog područja.

Inače, prvi hrvatski ured RE/MAX je otvorio u ožujku 2009. godine u Rijeci, a poslovanje je vrlo brzo prošireno, kako na području Zagreba, tako i u cijeloj Hrvatskoj. Na domaćem tržištu nekretnina RE/MAX Hrvatska uživa vodeću poziciju, pružajući profesionalne usluge sukladno načelima na kojima se poslovanje RE/MAX-ovih franšiza diljem svijeta temelji više od 40 godina. Kako je poslovna strategija regionalnog ureda dodatno proširenje prodajne mreže s ciljem dostizanja broja od ukupno 40 ureda, RE/MAX Hrvatska agencija za nekretnine planira i u budućnosti otvarati nove urede, a time i zapošljavati nove ljude.

Podijeli

Odgovori

Top