Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Rexpo sajam 17. i 18. travnja u Zagrebu

Kao glavne teme najavljuju se one vezane uz svjetske i regionalne investicijski trendove, obnovljive izvore energije, investicije u turizam i ugostiteljstvo, EU fondove, infrastrukturna ulaganja, upravljanje projektima, održavanje objekata te izvore i modele financiranja investicijskih projekata

Kao glavne teme najavljuju se one vezane uz svjetske i regionalne investicijski trendove, obnovljive izvore energije, investicije u turizam i ugostiteljstvo, EU fondove, infrastrukturna ulaganja, upravljanje projektima, održavanje objekata te izvore i modele financiranja investicijskih projekata

Međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za jadransku regiju Rexpo Adriatic 2013 održat će se 17. i 18. travnja u Zagrebu, a na njemu će se predstaviti tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja regije, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Prvi je sajam Rexpo održan prošle godine, a organizatori najavljuju kako će ove godine okupiti više izlagača te biti obogaćen dodatnim sadržajima, prezentacijama, panelima u sklopu Rexpo Foruma, natjecanjem itd.

Zagreb će i ove godine kroz dva dana trajanja Rexpo sajma okupiti najbolje investicijske projekte u regiji, strane i domaće investitore te ključne sudionike investicijskog sektora, rekla je direktorica Rexpo Adriatic 2013. Sanda Marušić.

Organizatori najavljuju da će Rexpo Forum ugostiti brojne međunarodne stručnjake te predstavnike vlada u regiji, a kao glavne teme najavljuju one vezane uz svjetske i regionalne investicijski trendove, obnovljive izvore energije, investicije u turizam i ugostiteljstvo, EU fondove, infrastrukturna ulaganja, upravljanje projektima, održavanje objekata te izvore i modele financiranja investicijskih projekata.

Podršku sajmu na današnjoj su konferenciji iskazali i predstavnici nekih domaćih i stranih tvrtki i izlagača, pa je tako primjerice najavljeno i predstavljanje Keter organica, jedne od vodećih svjetskih tvrtki specijaliziranih za bioplinske elektrane, iz koje najavljuju da će predstaviti dio od 14 investicijskih projekata koje pripremaju u Hrvatskoj vrijednih više od 70 milijuna eura.

Organizatori su predstavili i natječaj za najbolji projekt u jadranskoj regiji – Rexpo Adriatic TOP 10 (Hot or not?). Rok za prijavu projekata je 25. ožujka, a uz pomoć investicijskih stručnjaka bit će odabrano 10 najboljih aktualnih projekata koji će konkurirati za finalnu nagradu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.