Rihanna u raju vrijednom 12 milijuna dolara

Rihanna u raju vrijednom 12 milijuna dolara

Rihanna se zasigurno rodila pod sretnom zvijezdom jer zadnjih godina samo niže uspjehe, što se može vidjeti i prema njezinom iznosu na računu. Popularna ljepotica s Barbadosa tako posjeduje nevjerojatan dom u Pacific Palisadesu vrijedan vrtoglavih 12 milijuna dolara.

Luksuzna vila ima 1.100 kvadratnih metara prostora, sedam spavaćih soba, devet kupaonica, fantastično dekoriranu luksuznu kuhinju i 20 parkirnih mjesta. Rajska nekretnina je inače izgrađena 2010. godine u tropskom stilu pa u skladu s time ima savršen bazen, spa, prostrani vrt i palube za sunčanje. Rihanninim domom na zapadnoj obali SAD-a prevladavaju boja pijeska i minimalizam.

Da mlada zvijezda uživa u svojem novom domu, ili je to znala činiti, potvrdila je jednom prilikom i naTwitteru gdje je napisala: ‘Doslovno se budim svakog jutra oko 5:30 kako bih mogla promatrati magični izlazak sunca. Samo promatram i uživam…’

Kako bi se ogradila od znatiželjnih pogleda vrt je okružen visokom ogradom koja osigurava potpunu privatnost.

No čini se kako niti visoka ograda nekima nije prepreka pa je tako Rihanna nekoliko puta bila meta provalnika, zbog čega je krajem prošle godine kalifornijski dom odlučila zamijeniti onim u New Yorku. Kako njezina nekretnina ne bi ostala neiskorištena odlučila ju je iznajmljivati i to po cijeni od 65 000 dolara mjesečno.

Podijeli

Odgovori

Top