Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Rihanna u raju vrijednom 12 milijuna dolara

Popularna ljepotica s Barbadosa posjeduje nevjerojatan dom u Pacific Palisadesu vrijedan vrtoglavih 12 milijuna dolara.

Popularna ljepotica s Barbadosa posjeduje nevjerojatan dom u Pacific Palisadesu vrijedan vrtoglavih 12 milijuna dolara.

Rihanna se zasigurno rodila pod sretnom zvijezdom jer zadnjih godina samo niže uspjehe, što se može vidjeti i prema njezinom iznosu na računu. Popularna ljepotica s Barbadosa tako posjeduje nevjerojatan dom u Pacific Palisadesu vrijedan vrtoglavih 12 milijuna dolara.

Luksuzna vila ima 1.100 kvadratnih metara prostora, sedam spavaćih soba, devet kupaonica, fantastično dekoriranu luksuznu kuhinju i 20 parkirnih mjesta. Rajska nekretnina je inače izgrađena 2010. godine u tropskom stilu pa u skladu s time ima savršen bazen, spa, prostrani vrt i palube za sunčanje. Rihanninim domom na zapadnoj obali SAD-a prevladavaju boja pijeska i minimalizam.

Da mlada zvijezda uživa u svojem novom domu, ili je to znala činiti, potvrdila je jednom prilikom i naTwitteru gdje je napisala: ‘Doslovno se budim svakog jutra oko 5:30 kako bih mogla promatrati magični izlazak sunca. Samo promatram i uživam…’

Kako bi se ogradila od znatiželjnih pogleda vrt je okružen visokom ogradom koja osigurava potpunu privatnost.

No čini se kako niti visoka ograda nekima nije prepreka pa je tako Rihanna nekoliko puta bila meta provalnika, zbog čega je krajem prošle godine kalifornijski dom odlučila zamijeniti onim u New Yorku. Kako njezina nekretnina ne bi ostala neiskorištena odlučila ju je iznajmljivati i to po cijeni od 65 000 dolara mjesečno.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.