Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Rimu složi i Office edukaciju osvoji!

Kažu da za obrazovanje nikada nije kasno, pogotovo ne za ono neformalne prirode u obliku tečajeva, stručnih seminara ili radionica.

Kažu da za obrazovanje nikada nije kasno, pogotovo ne za ono neformalne prirode u obliku tečajeva, stručnih seminara ili radionica.

Poslodavci nerijetko ističu kako im je važno da je osoba koju zaposle spremna neprestano se usavršavati i nadograđivati svoja znanja.

Osim poznavanja stranih jezika, informatička pismenost pri vrhu je uvjeta koji se traže u svim oglasima za posao. Osim osnovnog služenja MS Office paketom, poslodavcima je sve važnije da kandidat izvrsno barata naprednim funkcijama Excela.

Kako bi povećali svoju zapošljivost, bili konkurentniji na tržištu rada, te lakše pronašli posao – portal EduCentar odlučio je nagraditi vašu kreativnost jednom polovičnom i jednom punom stipendijom.

Kako sudjelovati?

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju ‘Rimu složi i Office edukaciju osvoji’ dovoljno je da uključite maštu i budete što kreativniji možete.

Ono što morate napraviti kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju je napisati pjesmu – no, ne bilo kakvu.

Ona u sebi mora sadržavati motiv EduCentar portala, odnosno nešto što vas asocira kada vam netko spomene riječ: EduCentar.

Ograničenja u znakovima nema, važno je samo da budete kreativni i veseli.

Osim što morate napisati pjesmu, zadatak je da istu objavite na zidu, odnosno Facebook profilu portala EduCentar.Tada je naš zadatak od svih pristiglih pjesama odabrati dvije čiji autori će osvojiti stipendije (kriterij nije prikupljen broj lajkova).

Nagradni natječaj traje 2 tjedna, odnosno do 18.svibnja u ponoć. Pjesme pristigle izvan tog roka nećemo razmatrati.

Važna napomena:

Edukacija počinje na jesen 2014.godine, a dobitnici će biti pravovremeno obaviješteni o početku.

Uključi kreativnost i osvoji Office edukaciju.

Veselimo se vašim pjesmama! Sretno svima!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.