Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Rimu složi i Office edukaciju osvoji!

Kažu da za obrazovanje nikada nije kasno, pogotovo ne za ono neformalne prirode u obliku tečajeva, stručnih seminara ili radionica.

Kažu da za obrazovanje nikada nije kasno, pogotovo ne za ono neformalne prirode u obliku tečajeva, stručnih seminara ili radionica.

Poslodavci nerijetko ističu kako im je važno da je osoba koju zaposle spremna neprestano se usavršavati i nadograđivati svoja znanja.

Osim poznavanja stranih jezika, informatička pismenost pri vrhu je uvjeta koji se traže u svim oglasima za posao. Osim osnovnog služenja MS Office paketom, poslodavcima je sve važnije da kandidat izvrsno barata naprednim funkcijama Excela.

Kako bi povećali svoju zapošljivost, bili konkurentniji na tržištu rada, te lakše pronašli posao – portal EduCentar odlučio je nagraditi vašu kreativnost jednom polovičnom i jednom punom stipendijom.

Kako sudjelovati?

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju ‘Rimu složi i Office edukaciju osvoji’ dovoljno je da uključite maštu i budete što kreativniji možete.

Ono što morate napraviti kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju je napisati pjesmu – no, ne bilo kakvu.

Ona u sebi mora sadržavati motiv EduCentar portala, odnosno nešto što vas asocira kada vam netko spomene riječ: EduCentar.

Ograničenja u znakovima nema, važno je samo da budete kreativni i veseli.

Osim što morate napisati pjesmu, zadatak je da istu objavite na zidu, odnosno Facebook profilu portala EduCentar.Tada je naš zadatak od svih pristiglih pjesama odabrati dvije čiji autori će osvojiti stipendije (kriterij nije prikupljen broj lajkova).

Nagradni natječaj traje 2 tjedna, odnosno do 18.svibnja u ponoć. Pjesme pristigle izvan tog roka nećemo razmatrati.

Važna napomena:

Edukacija počinje na jesen 2014.godine, a dobitnici će biti pravovremeno obaviješteni o početku.

Uključi kreativnost i osvoji Office edukaciju.

Veselimo se vašim pjesmama! Sretno svima!


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.