Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Riviera Adria povećava temeljni kapital i povlači dionice sa Zagrebačke burze

Uprava te turističke tvrtke predložit će dioničarima odluku o povećanju temeljnog kapitala za 52,2 milijuna kuna, bez izdavanja novih dionica i to pretvorbom zadržane dobiti ostvarene u prošloj godini.

Uprava te turističke tvrtke predložit će dioničarima odluku o povećanju temeljnog kapitala za 52,2 milijuna kuna, bez izdavanja novih dionica i to pretvorbom zadržane dobiti ostvarene u prošloj godini.

Uprava porečke tvrtke Riviera Adria sazvala je Glavnu skupštinu dioničara za 24. srpnja, na kojoj će predložiti povećanje temeljnog kapitala i povlačenje dionica iz uvrštenja na Zagrebačkoj burzi.

Uprava te turističke tvrtke predložit će dioničarima odluku o povećanju temeljnog kapitala za 52,2 milijuna kuna, bez izdavanja novih dionica i to pretvorbom zadržane dobiti ostvarene u prošloj godini. Nakon povećanja, temeljni kapital Rivijere iznosio bi 1,118 milijardi kuna, a ostat će i dalje podijeljen na 106.546.340 redovnih dionica bez nominalnog iznosa.

Također, Uprava će predložiti dioničarima i odluku o povlačenju redovnih dionica Rivijere iz uvrštena na Zagrebačkoj burzi, uz obvezu društva da će otkupiti sve dionice uz pravičnu naknadu.

Pravična naknada znači prosječna cijena dionica, izračunata kao ponderirani prosjek svih cijena dionica tog društva ostvarenih na Zagrebačkoj burzi u zadnja tri mjeseca prije dana objave poziva na Glavnu skupštinu u Narodnim novinama.

Na skupštini će biti predložena i promjena Statuta tvrtke.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.