Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Riviera Adria povećava temeljni kapital i povlači dionice sa Zagrebačke burze

Uprava te turističke tvrtke predložit će dioničarima odluku o povećanju temeljnog kapitala za 52,2 milijuna kuna, bez izdavanja novih dionica i to pretvorbom zadržane dobiti ostvarene u prošloj godini.

Uprava te turističke tvrtke predložit će dioničarima odluku o povećanju temeljnog kapitala za 52,2 milijuna kuna, bez izdavanja novih dionica i to pretvorbom zadržane dobiti ostvarene u prošloj godini.

Uprava porečke tvrtke Riviera Adria sazvala je Glavnu skupštinu dioničara za 24. srpnja, na kojoj će predložiti povećanje temeljnog kapitala i povlačenje dionica iz uvrštenja na Zagrebačkoj burzi.

Uprava te turističke tvrtke predložit će dioničarima odluku o povećanju temeljnog kapitala za 52,2 milijuna kuna, bez izdavanja novih dionica i to pretvorbom zadržane dobiti ostvarene u prošloj godini. Nakon povećanja, temeljni kapital Rivijere iznosio bi 1,118 milijardi kuna, a ostat će i dalje podijeljen na 106.546.340 redovnih dionica bez nominalnog iznosa.

Također, Uprava će predložiti dioničarima i odluku o povlačenju redovnih dionica Rivijere iz uvrštena na Zagrebačkoj burzi, uz obvezu društva da će otkupiti sve dionice uz pravičnu naknadu.

Pravična naknada znači prosječna cijena dionica, izračunata kao ponderirani prosjek svih cijena dionica tog društva ostvarenih na Zagrebačkoj burzi u zadnja tri mjeseca prije dana objave poziva na Glavnu skupštinu u Narodnim novinama.

Na skupštini će biti predložena i promjena Statuta tvrtke.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.