Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

SAD ostaje bez najvećeg McDonald’sa na svijetu! Titulu preuzima Europa…

McDonald’s će u ljeto 2012. otvorit svoj novi najveći restoran na svijetu! Zanimljivo, najveći McDonald’sov restoran više neće biti u njegovoj domovini SAD-u. On će ugostiti posjetitelje Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a dovoljno je spomenuti kako će imati 1.5000 sjedećih mjesta.

McDonald's će u ljeto 2012. otvorit svoj novi najveći restoran na svijetu! Zanimljivo, najveći McDonald'sov restoran više neće biti u njegovoj domovini SAD-u. On će ugostiti posjetitelje Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a dovoljno je spomenuti kako će imati 1.5000 sjedećih mjesta.

Jedan od vodećih svjetskih lanaca restorana brzom hranom, McDonald’s, otvorit će u ljeto 2012. svoj novi najveći restoran u svijetu. Prostirat će se na nešto manje od 3.000 četvornih metara.

McDonald’s je dugogodišnji sponzor Olimpijskih igara, a one se sljedeće godine održavaju u Londonu. Sponzorski ugovor omogućit će mu monopol nad svim ugostiteljskim prostorima unutar olimpijskog parka u Stratfordu, na istoku Londona. Određeni broj poslovnica McDonald’s će ustupiti ostalim ugostiteljima, kako ne bi izazvali negodovanje posjetitelja zbog ponude isključivo brze, nezdrave hrane. U prostorima koje ostavi za sebe, McDonald’s će rušit stare i postavljati neke nove, vlastite rekorde.

1,75 milijuna obroka u mjesec dana

Novi zbir od četiri restorana u Olimpijskom parku kapaciteta 1.500 sjedećih mjesta na nešto manje od 2.700 četvornih metara u mjesec dana, za vrijeme trajanja OI biti će najprometniji McDonald’s u svijetu, a nadmašit će dosadašnjeg lidera u Moskvi. Kompanija predviđa kako će u mjesec dana prodati preko 1,75 milijuna obroka te time nadmašiti olimpijske brojke iz Pekinda, kada su za vrijeme trajanja OI prodali 1,25 milijuna obroka.

Trenutno najveći McDonald’s nalazi se u Orlandu, u državi Floridi.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.