Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sajam CROAGRO krajem godine otvara vrata

Za četverodnevni CroAGRO, od 30. 11. do 3. 12. 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamjenjivih B2B susreta.

Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO, u punom je zamahu s pripremama središnjeg nacionalnog događanja u poljoprivredi. U devet paviljona Zagrebačkog velesajma okupit će sve najbolje u poljoprivredi. Sve će se održavati pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora,  Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, te partnera: Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet iz Zagreba, Fakultet agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka i Hrvatska zajednica županija.

Za četverodnevni CroAGRO, od 30. 11. do 3. 12. 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamjenjivih B2B susreta. Očekuje se oko 25.000 posjetitelja. Sajam se priprema prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

Vrhunski uvjeti za izlaganje poput mogućnosti dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina, održavanja sajma, u kojemu miruju poljoprivredni radovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posjetitelje, među ostalim, i ove godine očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i grijani paviljoni, ali i istovremeno održavanje Sajmova hrane i zdravog življenja. Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv popratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

Izdvajamo i važne konferencije i skupove o aktualnim temama s ovog područja od mogućnosti dobivanja poticaja do navodnjavanja, o primjeni inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Više informacija:

https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094565820044


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.