Sajam EU fondova u Šibeniku 6. listopada 2019.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj  organizira događanje informativno-zabavnog karaktera pod nazivom „Sajam EU fondova“, u nedjelju 6. listopada na Trgu Pavla Šubića 1, od 10 do 14 sati, nakon već uspješno organiziranih sajmova tijekom 2018. i 2019. godine – u Biogradu na Moru, Zaprešiću, Bakru, Požegi, Vinkovcima, Križevcima, Bjelovaru i Vukovaru,  koji su privukli brojne zainteresirane građane.

Na „Sajmu EU fondova“ svi će zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati korisnike i saznati na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade. U sklopu događanja pripremljen je i atraktivni zabavno-edukativni program za najmlađe, prigodni gastro show uz degustacijsku podjelu jela i nastupi kulturno-umjetničkih društava.

Svrha događanja je da zainteresirani posjetitelji na razumljiv i pristupačan način prikupe informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova te ujedno ostvare mogućnost razmjenjivanja iskustava i ostvarivanja novih kontakata, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Saznajte o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Podijeli

Odgovori

Top