Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Sajam HoReCa Adria ove jeseni u Zagrebu

HoReCa Adria tako više nije samo sajam vrhunske profesionalne opreme i usluga, već će ponuditi i spektakularan konferencijski program gdje hotelijere, ugostitelje i vlasnike kuća za odmor očekuju predavanja stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva.

Nakon devet uspješnih godina u Opatiji, sajam HoReCa Adria od ove godine seli u Zagreb. Održati će se od 24. do 26. listopada na novoj, većoj lokaciji u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu gdje će u izlagačkom dijelu predstaviti preko 300 vodećih dobavljača iz Hrvatske i Europe. Time postaje najveće regionalno središte za sve profesionalce u industriji turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Kroz godine HoReCa Adria se etablirao kao najvažniji boutique sajam čiji izlagački program okuplja odabrane brendove te posjetiteljima i izlagačima osigurava visoki profesionalni nivo za međusobno povezivanje i sklapanje poslova. Kako je zainteresiranih izlagača iz godine u godinu sve više, odlučili smo otići korak dalje, ne samo u izlagačkom, već i u edukativnom progamu, kako bi HoReCa Adria postala centralno mjesto i podloga za pripremu nove turističke sezone“, najavio je direktor sajma Adriano Požarić.

HoReCa Adria tako više nije samo sajam vrhunske profesionalne opreme i usluga, već će ponuditi i spektakularan konferencijski program gdje hotelijere, ugostitelje i vlasnike kuća za odmor očekuju predavanja stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Ovo je prilika da se upoznaju s najnovijim trendovima, inovacijama i strategijama koje će im pomoći ostati konkurentnima na globalnom turističkom tržištu.

U svoje kalendare zabilježite datum od 24. do 26. listopada! HoReCa Adria je mjesto za sve vas koji aktivno živite turizam i težite izvrsnosti u poslovanju te želite biti dio zajednice koja ne samo da prati trendove u turizmu, već ih i postavlja.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.