Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Sajam Hotel & Gastroteh održat će se od 26.9. do 1.10.2023. na Zagrebačkom velesajmu

Ovaj poslovni sajam za sve profesionalce iz HoReCa industrije pokazat će ono najbolje što se može naći na tržištu.

HOTEL & GASTROTEH – Sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu odgovor je na sve veću ponudu noviteta na području turizma i ugostiteljstva naročito po pitanju gradnje, opremanja i moderniziranja ugostiteljskih sadržaja, hotela i apartmana.

Ovaj poslovni sajam za sve profesionalce iz HoReCa industrije pokazat će ono najbolje što se može naći na tržištu: namještaj, opremu, uređaje i inventar, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sustave za poslovanje u ovim granama. Također će biti prisutni i izlagači sa hranom i pićem, te će se na jednom mjestu okupiti ponuda i potražnja ove trenutno najpropulzivnije privredne grane.

Dodanu vrijednost ovom Sajmu svakako daje i istovremeno održavanje tri komplementarna i odlična sajma i jednog festivala. Tako u sajamskim paviljonima tijekom šest dana traje i jubilarno, 50. izdanje sajma namještaja i unutarnjeg uređenja Ambienta, sajam kulture i održivog građenja ArhiBau, sajam umjetnina ArtZagreb i festival dizajna Zagreb Design Week.

Brojni izlagači i stručno popratna događanja čine ovaj termin nezaobilaznom i prvom destinacijom u opremanju Vašeg objekta, bilo da se radi o novom kapacitetu ili o redizajnu postojećeg.

Dnevna ulaznica na Sajam iznosi 7€, dok ćete ulaz za sve dane trajanja Sajma platiti 25€. Želite li ući besplatno, najbolje je doći prvi dan Sajma, kad će paviljoni za posjetitelje biti otvoreni od 17 do 22 sati.

Sve ostale dane radno vrijeme Sajma bit će od 11 do 20 sati.

Za više informacija o  sajmovima u ovom terminu i događanjima na njima pratite web i mrežne stranice Zagrebačkog velesajma i svakako Facebook i Instagram stranicu sajma Hotel & Gastroteh, gdje će se detaljnije predstaviti izlagači Sajma.

Upišite u svoj kalendar termin 26.9. do 1.10. i vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Više informacija na web stranici Hotel & Gastroteh


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.