Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Samo u prilogu “Novac radi za vas” rješavamo vječne dileme o novcu

U narednom broju časopisa Zagreb.hr u suradnji s portalom Profitiraj.hr objavit ćemo poseban prilog “Novac radi za vas”. Prilog je namijenjen onima koji žele zaraditi što više, uložiti što pametnije i na kraju potrošiti što racionalnije.

U narednom broju časopisa Zagreb.hr u suradnji s portalom Profitiraj.hr objavit ćemo poseban prilog "Novac radi za vas". Prilog je namijenjen onima koji žele zaraditi što više, uložiti što pametnije i na kraju potrošiti što racionalnije.

Cilj je čitateljima dati bolji uvid u domaće financijsko tržište, prednosti i mogućnosti raznih proizvoda hrvatskih banaka, investicijskih društava i osiguravajućih kuća. Prilog će biti u cijelosti objavljen na portalu Profitiraj.hr

Kroz priče o sjajnim poslovnim potezima potaknut ćemo mlade i ambiciozne poslovne ljude da realiziraju svoje poduzetničke ideje.

Rješavamo vječnu dilemu: koje osiguranje odabrati s obzirom na osobne potrebe, dob, obiteljsko i imovinsko stanje te kako uz pomoć osiguravajućih kuća osigurati mirnu budućnost.

Samo u prilogu “Novac radi za vas” stručnjaci s područja financija savjetuju kako voditi osobni budžet. Konzultanti EU fondova savjetuju kako do izvora financiranja za projekte. Stručnjaci tržišta rada savjetuju gdje i kako pronaći posao.

Doznajte kako u samo nekoliko mjeseci pametnim raspolaganjem i mudrim investiranjem udvostručiti početni kapital.

Specijal “Novac radi za vas” za one koji žele unaprijediti svoje financije.

Vaš novac vrijedi više!


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.