Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Samo u prilogu “Novac radi za vas” rješavamo vječne dileme o novcu

U narednom broju časopisa Zagreb.hr u suradnji s portalom Profitiraj.hr objavit ćemo poseban prilog “Novac radi za vas”. Prilog je namijenjen onima koji žele zaraditi što više, uložiti što pametnije i na kraju potrošiti što racionalnije.

U narednom broju časopisa Zagreb.hr u suradnji s portalom Profitiraj.hr objavit ćemo poseban prilog "Novac radi za vas". Prilog je namijenjen onima koji žele zaraditi što više, uložiti što pametnije i na kraju potrošiti što racionalnije.

Cilj je čitateljima dati bolji uvid u domaće financijsko tržište, prednosti i mogućnosti raznih proizvoda hrvatskih banaka, investicijskih društava i osiguravajućih kuća. Prilog će biti u cijelosti objavljen na portalu Profitiraj.hr

Kroz priče o sjajnim poslovnim potezima potaknut ćemo mlade i ambiciozne poslovne ljude da realiziraju svoje poduzetničke ideje.

Rješavamo vječnu dilemu: koje osiguranje odabrati s obzirom na osobne potrebe, dob, obiteljsko i imovinsko stanje te kako uz pomoć osiguravajućih kuća osigurati mirnu budućnost.

Samo u prilogu “Novac radi za vas” stručnjaci s područja financija savjetuju kako voditi osobni budžet. Konzultanti EU fondova savjetuju kako do izvora financiranja za projekte. Stručnjaci tržišta rada savjetuju gdje i kako pronaći posao.

Doznajte kako u samo nekoliko mjeseci pametnim raspolaganjem i mudrim investiranjem udvostručiti početni kapital.

Specijal “Novac radi za vas” za one koji žele unaprijediti svoje financije.

Vaš novac vrijedi više!


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.