Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sandra Perković svjetska je prvakinja!

Dominacija Sandre Perković se nastavlja. Posljednji je poraz doživjela još prije 14 mjeseci, a u međuvremenu je postala olimpijska pobjednica te osvajačica Dijamantne lige.

Dominacija Sandre Perković se nastavlja. Posljednji je poraz doživjela još prije 14 mjeseci, a u međuvremenu je postala olimpijska pobjednica te osvajačica Dijamantne lige.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković uspjela je osvojiti i posljednje zlatno odličje s velikih natjecanja. Dosad je uzimala olimpijsko i europsko zlato te naslov u Dijamantnoj ligi, a s hicem 67.99 metara u Moskvi je uzela i svjetsko zlato.

Dominacija Sandre Perković se nastavlja. Posljednji je poraz doživjela još prije 14 mjeseci, a u međuvremenu je postala olimpijska pobjednica te osvajačica Dijamantne lige. I s toga je uoči svog drugog finala na svjetskim prvenstvima (op.a. u Berlinu prije četiri godine bila je deveta) bila apsolutna favoritkinja. Mnogi kažu, čak i veća nego Bolt u svojim disciplinama.

Osim naše Sandre, u finalu su bile još: Yaime Pérez (CUB), Mélina Robert-Michon (FRA), Zinaida Sendriute(LTU), Gia Lewis-Smallwood (SAD), Jian Tan (CHN), Denia Caballero (CUB), Nadine Müller (NJEM), Yarelys Barrios (CUB), Dani Samuels (AUS), Rocío Comba (ARG), Zaneta Glanc (POL), a nakon tri serije otpale su Zinaida Sendriuté, Dani Samuels, Yaime Pérez i Rocío Comba.

Drugo mjesto odnosno srebro osvojila je Francuskinja Mélina Robert-Michon (66.28 m), a treća je Yarelys Barrios (64.96.).

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.