Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Saponia dobila priznanje Osječko-baranjske županije za iznimna postignuća u gospodarstvu

Povodom dana Osječko-baranjske županije, 02.06., župan osječko-baranjski, Ivan Anušić dodijelio je priznanja za iznimna postignuća na području Županije u 2020. godini.

Povodom dana Osječko-baranjske županije, 02.06., župan osječko-baranjski, Ivan Anušić dodijelio je   priznanja za iznimna postignuća na području Županije u 2020. godini.

U području gospodarstva, ove godine priznanje je dobila Saponia, a primila ju je predsjednica Uprave, gospođa Dajana Mrčela. U obrazloženju za dodjelu javnog priznanja navodi se da je Saponia, kao jedan od najvećih gospodarskih subjekata u Županiji, ostvarila iznimna postignuća u području gospodarskih djelatnosti, uspješnim organiziranjem rada  i poslovanja i primjenom znanosti i suvremenih dostignuća u praksi, čija je posljedica povećanje kvalitete proizvodnje u složenom poslovnom okruženju.

Gđa Mrčela se posebno zahvalila županu Anušiću na dobroj suradnji Saponije i Osječko-baranjske županije te svim djelatnicima Saponije bez čijeg doprinosa Saponia ne bi danas bila jedan od nositelja razvoja grada i Županije.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.