SAS Analytics Day napokon u Zagrebu

Umjetna inteligencija (AI) postala je mainstream i pokreće sve više aspekata poslovanja i svakodnevnog života, no velikom dijelu poslovne zajednice i dalje je nepoznanica na koji način „oživjeti“ inovacije temeljene na podacima te ih usmjeriti rješavanju stvarnih poslovnih problema. Koji su koraci potrebni da se AI premjesti iz laboratorija u poslovne operacije kako bi se ostvarili željeni rezultati?

SAS ANALYTICS DAY
Sheraton Hotel Zagreb

u srijedu, 15. svibnja 2019.

početak u 9.00 sati

Nakon Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga i Beograda, SAS Analytics Day napokon je u Zagrebu te u cjelodnevnom programu (9.00h – 16.15h) daje riječ stručnjacima koji će kroz različite pristupe i područja dotaknuti teme kvalitetne, učinkovite i svrsishodne obrade i upotrebe (različitih) baza podataka, umjetne inteligencije, „machine learninga“, digitalne transformacije, upravljanja rizicima i sl.

Uz pripadnike poslovnog svijeta, posjetitelji konferencije na samom početku događanja imat će priliku od 9.40 poslušati i legendarnog izbornika hrv. nogometne reprezentacije Miroslava Ćiru Blaževića u predavanju pod nazivom “Sports & Analytics, a samo neki od značajnijih predavača kasnije su Paul Gittins (Principal Business Solutions Manager/SAS; “Getting AI out of the lab and into the real world”), Asmir Muslić (Senior Account Executive/SAS; “Speed up your transformation – SAS is on Cloud”) te Božidar Jovanović (Head of Risk management division/Erste&Steiermärkische bank d.d.; “Advanced modelling for the credit limit optimization”) i dr.

 

Više o programu i ostalim detaljima vezanim uz SAS Analytics Day u Zagrebu pronađite OVDJE.

Podijeli

Odgovori

Top