Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Schneider Electric predstavio Galaxy VL najkompaktniji trofazni uređaj za neprekidno napajanje!

Namijenjen je srednje velikim i velikim podatkovnim centrima te za uporabu u poslovnim zgradama i industrijskim pogonima.

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, objavio je globalnu dostupnost uređaja Galaxy VL 200-500 kW (400V/480V), trofaznog uređaja za neprekidno napajanje (UPS – Uninterruptible Power Supply). Riječ je o najnovijoj inačici Galaxy obitelji proizvoda. Taj kompaktni, iznimno efikasan uređaj za neprekidno napajanje, dostupan svugdje u svijetu, pruža gotovo 99-postotnu učinkovitost u ECOnversion™ načinu rada te povrat ulaganja u roku manjem od dvije godine (ovisno o modelu). Namijenjen je srednje velikim i velikim podatkovnim centrima te za uporabu u poslovnim zgradama i industrijskim pogonima.

Danas, kada je kvadratura podatkovnog centra sve skuplja, kompaktni dizajn uređaja Galaxy VL – koji zauzima samo polovicu prostora u odnosu na prosječnu veličinu takvih uređaja u industriji, samo  0,8 četvornih metara – velika je prednost. Kao i njegova modularna, skalabilna arhitektura koja profesionalcima u podatkovnim centrima omogućuje postupno povećanje snage, od 200 do 500 kW, modulima od 50 kW, te na taj način osigurava prilagodljivost i rast infrastrukture u skladu s poslovnim potrebama.

Uz to, Galaxy VL je uređaj kojim Schneider Electric uvodi u funkciju Live Swap – pionirsku osobinu zaštite od strujnog udara tijekom dodirivanja, u procesu dodavanja ili zamjene modula. Tijekom tog postupka uređaj za neprekidno napajanje je u funkciji i potpuno operativan, čime se postiže dodatni kontinuitet poslovanja i spriječavaju nepredviđeni zastoji u radu. Live Swap zaštita od strujnog udara zaposlenike štiti i dodatno, jer, kako bi ubacili ili zamijenili modul, više ne moraju UPS uređaje nositi na održavanje ili na zamjenu baterija.

“Novi, energetski učinkovit uređaj Galaxy VL postavlja iznimno visok standard inovativnosti u razvoju uređaja za neprekidno napajanje. Oblikovan je tako da našim korisnicima pomogne u rastu poslovanja, zauzima manje prostora i ima povoljniji trošak vlasništva”, rekao je Mustafa Demirkol, potpredsjednik za marketing trofaznih uređaja za neprekidno napajanje u Schneider Electricu. „Riječ je o našoj usredotočenosti na buduće zahtjeve podatkovnih centara, u adresiranju zahtijeva kao što su prilagodljivost, otpornost, učinkovitost i održivost. Prinova u obitelji Galaxy uređaja je Green Premium – što znači da je riječ o uređaju vrhunskih performansi, koji udovoljava zahtjevima održivosti i ispunjava nedostatak na tržištu uređaja srednje snage.”

Ključne prednosti novog Galaxy VL uređaja za neprekidno napajanje:

  • Maksimizira prostor i tako omogućuje budući rast: Galaxy VL najkompaktniji je uređaj u svojoj klasi, 50-posto kompaktniji od industrijskog prosjeka. Što znači da oslobađa puno vrijednog prostora u podatkovnom centru i općenito, u informatičkoj infrastrukturi. Dodatno,
    ormarići za litij-jonske baterije uređaja Galaxy VL štede prostor i do 70 posto, u usporedbi s rješenjima za VRLA baterije. (Ovaj proračun napravljen je na temelju dostupnih javnih podataka. Pogledajte brošuru uređaja Galaxy VL za pojedinosti.).
  • Štedi novac: Galaxy VL je modularna i prilagodljiva platforma koja omogućuje plaćanje po korištenom modulu, čime se smanjuju kapitalna ulaganja, snižavaju operativni troškovi, troši manje energije i snižava ukupan trošak vlasništva. Snaga uređaja može se skalirati u svakom trenutku, jednostavnim dodavanjem 50 kW modula, na 200 do 500 kW, bez potrebe za dodatnim prostorom.
  • Postiže ciljeve održivosti: Kad radi u ECOnversion načinu rada, učinkovit je do 99 posto te omogućuje potpuni povrat ulaganja u manje od dvije godine, štednjom energije (26,280 eura godišnje – proračun je utemeljen na tržišnoj cijeni energije od 0,11 eura/kWh. Godišnja procjena uštede energije napravljena je usporedbom s 94 postotnim standardom učinkovitosti uređaja za neprekidno napajanje.) Oznaka Schneider Electric Green Premium – znači da proizvod uključuje uporabu dugovječnih litij-jonskih baterija.
  • Pouzdaniji je kad se poveže s EcoStruxure okružjem: Povezivanjem uređaja Galaxy VL s platformom EcoStruxure, operateri podatkovnih centara mogu koristiti sve prednosti softvera i usluga koje dolaze s tom platformom. EcoStruxure ponuda omogućuje korisnicima bolje upravljanje, modeliranje i nadzor IT infrastrukture, a dostupna im je i stalna tehnička podrška, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, ma gdje se nalazili.

Galaxy VL se može nabaviti u svim zemljama svijeta u kojima Schneider Electric ima svoje urede i zastupnike, a može se kupiti i izravno od same tvrtke. Posjetite mrežnu stranicu za pojedinosti o tome.

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.